Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Top 5 tips voor eindejaarsgeschenken in 2012

Eindejaarsgeschenken 2012 Voor de relatiegeschenken webwinkels zijn de belangrijkste maanden van het jaar aangebroken. In de laatste maanden van het jaar is er veel animo voor kerstpakketten en relatiegeschenken. Webwinkels slaan volop kerstballen en kerstcadeaus en overal ziet u banners met originele kerstcadeaus. Om u op weg te helpen, leest u hier vijf tips voor eindejaarsgeschenken in 2012.

1 Personaliseer & boek succes

Uit een enquête van Europromos is gebleken dat werknemers en/of relaties een relatiegeschenk meer waarderen als het persoonlijk is. Dat wil zeggen dat er een duidelijke connectie moet zijn tussen een relatiegeschenk en de zender van een relatiegeschenk. Personaliseren is vrij eenvoudig. Zo kunt u uw eindejaargeschenk personaliseren met een herkenbare afbeelding of tekst.

 

2 Bedrijven hanteren € 50,- per werknemer

Uit onderzoek van Zintuig.nl is gebleken dat bedrijven gemiddeld € 50,- per werknemer uitgeven aan kerstpakketten of eindejaarsgeschenken. Hanteer een budget en raak niet verstrikt in het online aanbod.

3 Ecologische relatiegeschenken

De mens raakt steeds bewuster van zijn eigen handelen. Met ecologische en milieuvriendelijke relatiegeschenken draagt u een steentje bij aan de samenleving. De betere relatiegeschenken webwinkel heeft een aparte productgroep gevuld met milieubewuste relatiegeschenken.

4 Kies voor ‘gezellige’ relatiegeschenken

Uit het onderzoek van Zintuig.nl blijkt tevens dat de respondenten eindejaarsgeschenken meer waarderen als zij deze kunnen verorberen met iemand uit hun omgeving. Kies dus voor gezellige relatiegeschenken die geschikt zijn voor families en de omgeving van de ontvanger.

5 Let op de kleurkeuze!

Zorg ervoor dat de kleur van uw relatiegeschenken overeenkomen met de verwachting van de ontvanger. Tevens is het belangrijk dat de kleur van uw promotiemateriaal overeenkomt met de propositie van uw bedrijf.


Tags: eindejaarsgeschenken
Geplaatst op: 07/09/2012 door: Bas