Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

De bedrukte barbecue set, het geschenk voor in de zomer!

 Europromos richt zich al volledig op de zomer en daarom ook op de relatiegeschenken voor in de zomer. Deze tijd van het jaar ben je als bedrijf al lang en breed bezig met uw zomerpromotie. U wilt waarschijnlijk uw bedrijf op een leuke en unieke manier op de kaart zetten en Europromos kan u daar een handje bij helpen. Doordat Europromos al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het bedrukken van relatiegeschenken weten wij precies wat kan en wat niet. In de afgelopen jaren hebben wij een trend gezien in het bedrukken van barbecuesets


Voordelen van het bedrukken van een barbecue set

Een barbecue set is ideaal voor bedrukking. Doordat een zet meestal in een koffer of tas is verwerkt geeft het omhulsel veel ruimte voor bedrukking. De bedrukking kan per barbecueset verschillen. In de zomer wordt er altijd heel fanatiek genoten van het mooie weer en daar hoort barbecueën natuurlijk ook bij. Dit is altijd een heel gezellige aangelegenheid waar altijd veel mensen aan meedoen. Uw bedrijf kan het middelpunt zijn van de aandacht op zo een gezellige barbecueavond. Door een barbecue set te personaliseren en aan de klanten mee te geven bent u verzekerd van een mond op mond reclame. Deze promotie voor in de zomer wilt u toch niet missen!

Barbecuesets die u kunt bedrukken

In ons assortiment zijn er verschillende barbecuesets die u kunt laten bedrukken. Buiten de barbecuesets vindt u bij Europromos nog vele andere barbecueartikelen die u kunt laten bedrukken. In dit artikel focussen we ons volledig op het bedrukken van barbecuesets en daarom hieronder een overzicht van onze barbecuesets. 

3-delige BBQ gereedschap set bedrukken

Dit 3-delige roestvrijstalen BBQ set is verpakt in een mooie aluminium koffer. Als u kiest voor het bedrukken van dit BBQ setje dan zal de druktechniek lasergravure gebruikt worden. Deze druktechniek geeft uw koffer een mooie uitstraling en past goed bij het design. In deze BBQ set vindt u een spatel, vork en knijper. 
BBQ set bedrukken

5-delige BBQ gereedschap set bedrukken

Dit is hetzelfde soort setje als de 3-delige BBQ-set alleen heeft deze set 2 extra BBQ gereedschappen. Het bedrukken van deze BBQ set wordt ook met behulp van lasergravure gedaan. In deze BBQ set vindt u een spatel, vork, kwast, mes en knijper.
Barbecuesets bedrukken

11-delige barbecue set bedrukken

Dit is een barbecueset met een polyester omhulsel. De barbecueset bestaat uit een spatel, kwast, kwast en schoonmaakborstel, alle met een houten greep. Tevens vindt u 6 grote spiesen in de kist. Het is niet mogelijk om de onderdelen van de set te bedrukken.
barbecue set bedrukken

12-delige BBQ set bedrukken

Dit is een barbecueset in een aluminium koffer. In de aluminium koffer vindt u 4 grote en 4 kleine spiesen, een tang, vork, spatel en een vleesmes. De koffer bevat een gravure plaatje waardoor graveren mogelijk is. 
BBQ set bedrukken
 

Tags:
Geplaatst op: 21/04/2016 door: S Weigert