Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Relatiegeschenken in België: hoe zit dat?

Schaar en stiften in BelgiumBij Europromos.be spannen wij ons dagelijks in om u te voorzien van bedrukte relatiegeschenken. Ons leveringsgebied is geheel België, van Vlaanderen tot Wallonië. Direct vanuit het magazijn wordt u beleverd waardoor onze levertijden aanzienlijk korter zijn dan bij de overige leveranciers die relatiegeschenken in België leveren.


Een unieke samenwerking met lokale en internationale drukkerijen zorgt voor een onverslaanbare prijsstelling waardoor wij kunnen zeggen dat onze prijzen onovertroffen zijn. Of u nu bedrukte of onbedrukte geschenken wilt aanschaffen voor reclame en promotie doeleinden. Bij Europromos.be heeft u de beste deal.
 

Elke gewenste druktechniek vanuit de relatiegeschenkendrukkerij.

De relatiegeschenken die wij in België leveren kunnen wij voorzien van een tampondruk of een lasergravure, en elke andere druktechniek die gangbaar is om uw relatiegeschenkjes te personaliseren met uw logo of tekst.


Leest u meer over ons relatiegeschenken bedrijf op onze service en contact pagina’s of start direct met zoeken naar de beste deal boven in beeld. Gebruik de zoek balk centraal bovenaan of scroll door de navigatie waar wij de artikelen voor u op productgroep hebben gerangschikt.

 

Populaire groepen zijn de schrijfwaren, bedrukt of onbedrukt, de paraplus en de tassen met opdruk. 

 


Tags: relatiegeschenken in belgie
Geplaatst op: 02/07/2012 door: Steph Weigert