Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Custommade paraplu’s ontwerpen, u doet het helemaal zelf!

De herfst lijkt nog ver weg maar als u van plan bent een om een herfst actie te starten die zeer aanspreekt dan zult u er nu al over moet nadenken. Zeker als u van plan bent om de paraplu’s zelf te ontwerpen. Het is namelijk mogelijk om een paraplu geheel naar eigen smaak te ontwerpen, bedrukken en te laten produceren. U zult echter wel rekening moeten houden met een levertijd van ongeveer 3 maanden. Houdt hier dan ook echt rekening mee!


Paraplu’s zelf ontwerpen, hoe werkt het? 

Allereerst zult u de juiste paraplu moeten kiezen die u custommade wilt maken. Verderop in dit artikel kunt u een overzicht vinden van de paraplu’s die u zelf kunt ontwerpen.  Vervolgens zult u het volgende stappenplan moeten volgen. 
1. Kies uw materiaal: 170T polyester of 190T polyester
2. Kies uw decoratie/bedrukking: Zeedruk, volledig bedrukt, digitale print
3. Kies uit de volgende kleuren voor de paraplu: rood, oranje, lime, groen, koningsblauw, navy, grijs, wit, zwart
4. Kies uit 6 verschillende handgrepen
5. Extra optie: kies de extra accessoires (met of zonder bedrukking) 
Om het voor u nog even iets duidelijker te maken kunt u het plaatje hieronder goed bekijken hoe het custommade maken van uw paraplu precies te werk gaat. 
 

De paraplu’s die u zelf kunt ontwerpen en bedrukken

U kunt kiezen uit een viertal custommade paraplu’s. Deze paraplu’s komen allemaal bij dezelfde leverancier vandaan waar we een hele nauwe samenwerking mee hebben. De paraplu’s zullen worden geproduceerd en bedrukt in het verre oosten en dit verklaart de lange levertijd. Wij laten de paraplu’s in Azië bedrukken omdat wij u dan de echte kwaliteit kunnen garanderen. Het gaat om de volgende custom made paraplu’s.
 

Een 30” stormparaplu zelf ontwerpen

De 30” stormparaplu heeft 76 cm lange panelen en is windproof. Hoewel deze paraplu niet zo windbestendig is als de Senz-paraplu kan hij wel tegen een windstootje. Deze stormparaplu is windproof door haar glasfiber stik en metalen baleinen, dit kunt u niet custom maken. 
  • Afmetingen artikel: 96 x 130 cm

Custommade stormparaplu

Een 30” golfparaplu zelf ontwerpen

De 30” golfparaplu is zo gemaakt dat hij ideaal is voor een potje golf. Ook deze golfparaplu is windbestendig alleen kan de stormparaplu meer aan. Ook deze golfparaplu heeft 76 cm lange panelen alleen wel een metalen stok en metalen baleinen, dit maakt hem minder sterk. 
  • Afmetingen artikel: 94 x 130 cm

Custommade golfparaplu

Een 23” klassieke paraplu zelf ontwerpen

De 23” klassieke paraplu is, zoals u zelf waarschijnlijk al gemerkt heeft, een stuk kleiner dan de voorgaande twee paraplu’s. Ook deze paraplu kunt u geheel naar eigen smaak ontwerpen en dat maakt deze paraplu uniek. Deze paraplu is voorzien van een houten stok en metalen baleinen. De panelen zijn 58 cm lang. 
  • Afmetingen artikel: 98 x 106 cm

Custommade paraplu

Een 23” automatische klassieke paraplu zelf ontwerpen 

De 23” automatische paraplu lijk qua uiterlijk precies op haar voorganger maar heeft een klein voordeel ten opzicht van de klassieke paraplu. Deze paraplu is namelijk automatisch waardoor deze paraplu makkelijk in en uitklapbaar is. Deze automatische paraplu is, net als de klassieke, voorzien van een houten stok en metalen baleinen. De panelen zijn ook 58 cm lang.
  • Afmetingen artikel: 98 x 106 cm

paraplu zelf ontwerpen

Wilt u een paraplu zelf ontwerpen?

Heeft u interesse gekregen en wilt u nu ook zelf een custommade paraplu online bestellen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op want onthoud, de levertijd is ongeveer 3 maanden! U kunt ons bereiken via de volgende kanalen: 
  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
  • Chat: de zopimchat op onze website (zintuig.nl)

Tags:
Geplaatst op: 09/06/2016 door: S Weigert