Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Beoordelingen door onze klanten

Dat ging lekker makkelijk! Dank voor de snelle service en de levering binnen 3 dagen, dat had ik niet verwacht.

Florien Kok - Boldino BVBA,  Antwerpen

 

Sportieve fitness relatiegeschenken houden uw bedrijf fit!

Om te fitnessen hoeft er niet per definitie naar een sportschool gegaan te worden. Er zijn allerlei sportieve fitness relatiegeschenken verkrijgbaar die u in staat stellen om thuis mee aan de slag te gaan. Om uw zakenrelaties of werknemers aan te zetten tot een gezondere levensstijl of te motiveren. Een relatiegeschenk met een goede achterliggende gedachten dus. Sportieve fitness relatiegeschenken zullen zowel uw zakenrelaties als uw bedrijf in een goede conditie houden. Bekijk het volledige aanbod aan sportieve fitness relatiegeschenken van Europromos!

Fitness relatiegeschenken met uw opdruk

Bij Europromos is het bedrukken van relatiegeschenken eenvoudig en snel geregeld. Voor alle relatiegeschenken geldt dat er meerdere druktechnieken mogelijk zijn om uw opdruk te perfectioneren. Ook bij sportieve fitness relatiegeschenken is het mogelijk om uw eigen opdruk aan te leveren. Wat dacht u van leuke fitnessbanden met uw logo. Sporthandoeken met uw eigen opdruk of een complete fitness set? Lever simpel weg uw eigen opdruk aan door deze te uploaden tijdens bij het plaatsen van de bestelling en kies een opdrukpositie en kleurensamenstelling. Binnen 3 eenvoudige stappen geregeld!

Uw filter van de productgroep Persoonlijke verzorging:
Fitness

1-3 van 3
     
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
KC6333 Sporthanddoek in nylon zak met opdruk | leverancier
Sporthanddoek in nylon zak KC6333-09
€ 2,61   € 2,43
KC6333 Sporthanddoek in nylon zak europromos|
Sporthanddoek in nylon zak KC6333-04
€ 2,61   € 2,43
9 delig persoonlijke fitness-set | Europromos drukkerij
9 delig persoonlijke fitness-set 12600800
€ 21,40   € 19,90
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
1-3 van 3