Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Goedkoop zonnebrillen bedrukken bij Europromos

 Er bestaan vele zonnebrillen die u kunt bedrukken. Hieruit zijn ook vele verschillende soorten, van duur tot goedkoop, van goede kwaliteit tot mindere kwaliteit, van opvallende bedrukking tot normale bedrukken, alles is mogelijk. Het kan daarom nog wel een lastig zijn om de juiste zonnebril voor uw bedrijf te vinden. Bent u op zoek naar een goedkope zonnebril om te bedrukken? Dan geven wij u hieronder de specificaties en uitleg van onze Neon zonnebril, onze goedkoopste zonnebril.


Specificaties Neon zonnebril

De Neon zonnebril heeft een aantal specificaties die u verder kunnen helpen met uw beslissing, het gaat hier om de volgende punten:
Afmetingen artikel: 145 x 48 x 145 mm
Kleuren: Groen, geel, roze, zwart.
Bedrukkingstechniek: Druk
Opdrukruimte: 45 x 6 mm
Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen spoed in overleg.
Neon zonnebril bedrukken

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

Begin met shoppen en ontvang een gratis powerbank bij uw bestelling.

Neon zonnebril bedrukken geel

De Neon zonnebril bedrukken

Ondanks dat de Neon zonnebril een goedkope zonnebril is om te bedrukken heeft hij toch een leuke uitstraling. De Neon zonnebril heeft, zoals de naam al verraad, neon pootjes die u in verschillende kleuren kunt bestellen. Doordat de pootjes van neon krijgt de zonnebril een leuke en originele uitstraling. Deze goedkope zonnebril kunt u ook nog eens goedkoop bedrukken waardoor u weinig hoeft uit te geven aan dit zomerse geschenk. 
 Neon zonnebril bedrukken roze

Tags:
Geplaatst op: 19/05/2016 door: S Weigert