Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Beoordelingen door onze klanten

Dat ging lekker makkelijk! Dank voor de snelle service en de levering binnen 3 dagen, dat had ik niet verwacht.

Florien Kok - Boldino BVBA,  Antwerpen

 

Kerstballen bedrukken bij de enige echte groothandel

Europromos is een groothandel gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken, zoals kerstballen. Deze kerstballen online groothandel heeft diverse kerstballen op voorraad. Deze artikelen kunt u altijd bedrukken met een opdruk of een zelf te verzinnen tekst. Een kerstbal online kopen is eenvoudig en snel bij de kerstballen groothandel Europromos.be. Alles is mogelijk bij Europromos. Altijd gratis verzending van uw relatiegeschenken!

Kerstballen online kopen

Een kerstkado met een logo zegt meer dan een onbedrukte kerstbal. Daarom is het bij Europromos mogelijk om uw kerstballen te bedrukken met het bekende bedrijfslogo of een tekst. Een slogan in combinatie met een logo is natuurlijk ook mogelijk. Een bedrukte kerstbal zorgt voor herkenning en erkenning bij de klant. Bovendien is het online kopen van bedrukte kerstballen heel eenvoudig! Kies voor bedrukte kerstkado’s en toon uw waardering aan uw personeel en relaties!

Uw filter van de productgroep Kerst geschenken:
In de kerstboom

1-1 van 1
     
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
 Houten kerstboom met decoratie CX1278 groen|
Houten kerstboom met decoratie CX1278-09
€ 2,51   € 2,33
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
1-1 van 1