Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Beoordelingen door onze klanten

Dat ging lekker makkelijk! Dank voor de snelle service en de levering binnen 3 dagen, dat had ik niet verwacht.

Florien Kok - Boldino BVBA,  Antwerpen

 

Bedrukte memohouders zorgen voor naamsbekendheid

Als bedrijf is naamsbekendheid van groot belang. Relatiegeschenken en promotie artikelen kunnen hier op een effectieve manier aan bijdragen. Een goed voorbeeld van een passend zakelijk relatiegeschenk dat zorgt dat uw bedrijf niet snel zal worden vergeten is een bedrukte memohouder. Bedrukte memohouders staan goed op het bureau van iedere zakenrelaties en zullen hen steeds aan uw bedrijf doen herinneren. Bekijk het volledige aanbod aan memohouders van Europromos en zorg dat u nooit meer vergeten wordt.

Persoonlijk bedrukte memohouders

Bij Europromos is het mogelijk om al uw relatiegeschenken van een bedrukking te voorzien. Deze persoonlijke tint geeft uw zakelijke relatiegeschenken zoals bedrukte memohouders een extra professionele look. De opdruk kunt geheel zelf vormgeven, het kan bijvoorbeeld een logo zijn of een pakkende slagzin. De bedrukking op de memohouders wordt eerst altijd aan u getoond in een drukproef. Zo zijn wij er zeker van dat uw precies de opdruk krijgt die u wenst. Zowel bedrukte als onbedrukte relatiegeschenken worden door Europromos ongekend snel geleverd. Daarnaast is de levering ook nog eens kosteloos. Europromos maakt het geven van relatiegeschenken makkelijk!

Uw filter van de productgroep Kantoor en bureau:
Memohouders

1-3 van 3
     
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
Magnetische notitiehouder en -klem 0|beste koop
Magnetische notitiehouder en -klem 11808200
€ 0,62   € 0,58
Magnetische notitiehouder en -klem 0| gratis sample
Magnetische notitiehouder en -klem 11808201
€ 0,62   € 0,58
Magnetische notitiehouder en -klem 0| bedrukken
Magnetische notitiehouder en -klem 11808202
€ 0,62   € 0,58
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
1-3 van 3