Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Picknickrugzak bedrukken als lente geschenk

De lente is al ruimschoots begonnen maar het lijkt deze week toch wel het mooiste weer op te leveren tot nu toe. Met graden die boven de 20 uitschieten is België het aankomende weekend de warmste plek in Europa. De lente is dus eindelijk begonnen en hier kunt u natuurlijk altijd op inspelen met uw geschenken. Maar welke relatiegeschenken zijn nu handig om te bedrukken voor in de lente?
 

Goedkoop picknick artikelen bedrukken

Europromos kan u de beste prijs garanderen. Dit betekent niet dat u per sé de laagste prijs betaald voor de picknick artikelen maar wel de beste prijs. Dit wordt uitberekend uit 3 factoren:
•    Prijs
•    Kwaliteit
•    Service
U kunt de picknick artikelen bij Europromos gegarandeerd goedkoop laten bedrukken. Dit kunnen wij u garanderen omdat wij zeer nauwkeurig samenwerken met onze drukkerij en hierdoor ook veel van prijs kunnen drukken. Dankzij de jarenlange samenwerking met onze drukkerij weten wij ook hoe we met kwaliteit kunnen bedrukken. De bedrukkingen op de picknick artikelen zijn hierdoor van uitstekende kwaliteit en mocht dit niet zo zijn kunt u dit altijd aangeven. Wanneer u een klacht heeft is onze service uitermate scherp en willen wij u ten alle tijden helpen. Wij garanderen u namelijk de beste kwaliteit en wanneer dit niet zo is balen wij net zo erg als u.

Picknickrugzakken bedrukken

U kunt vele verschillende picknick artikelen bedrukken bij Europromos. In dit artikel geven we u meer informatie over de picknickrugtassen die u kunt laten bedrukken bij Europromos.

Complete picknickrugzak bedrukken

De complete picknickrugzak is voorzien van alle artikelen die nodig zijn voor een picknick. U vindt in deze picknickrugzak bekers, borden, messen, vorken, lepels en nog veel meer voor maximaal 4 personen. Tevens is er een koelgedeelte in de picknickrugzak verwerkt waardoor u uw drink en etenswaren goed gekoeld kunt bewaren. U kunt de picknickrugzak in de volgende kleuren bedrukken:
•    Kleuren: oranje, blauw.picknickrugzak bedrukken

Picknickrugzak bedrukken

 

 

Picknickrugtas bedrukken

Deze picknickrugtas is voorzien van een 25-delig picknickassortiment. Hier vindt u onder andere messen, vorken, bekers, servetten en borden. Doordat deze picknicktas een rugzak is kunt u deze overal heel makkelijk naartoe meenemen. Het servies is van kunststof en is dus makkelijk af te wassen en breekt niet. Ook deze picknickrugtas is voorzien van een koelgedeelte voor uw drink en etenswaren. U kunt deze rugtas alleen in het blauw bedrukken zoals aangegeven op het plaatje hieronder. U kunt deze picknickrugtas met de volgende bedrukkingstechnieken bedrukken:
•    Bedrukkingstechnieken: transferdruk, zeefdruk

http://www.europromos.be/Picknickrugtas-blauw

 


Tags:
Geplaatst op: 04/05/2016 door: S Weigert