Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Waaiers bedrukken bij Europromos

In de zomer zijn er een aantal relatiegeschenken die altijd verkocht worden bij Europromos. Eén van de best verkochte relatiegeschenken in de zomer is de bedrukte waaier. Waarom? Eén van de redenen is dat in de zomer er altijd vele festivals en evenementen zijn en daar worden altijd bedrukte waaiers verkocht of meegegeven door de organisatie. Deze bedrukte waaiers verkopen altijd heel goed omdat mensen graag een blijvende herinnering willen kopen van dit festival. Een andere reden is dat in de zomer een waaier altijd een welkome verkoeling is voor de mensen. De waaier is daarom het bedrukken waard voor elke organisatie.
 

Het assortiment waaiers bij Europromos

Europromos kent drie verschillende soorten waaiers in het assortiment. Deze waaiers hebben allen hun eigen stijl en zien er ook allen anders uit. Het verschil bij deze waaiers zit hem ook in de leverancier en de kleuren die per waaier beschikbaar zijn. Een klein overzicht van de waaiers die u bij Europromos kunt bedrukken.

Stilo waaiers bedrukken

De Stilo waaiers hebben een opvallende vorm. Het verschil tussen de PayPay waaier en de Stilo waaier is dat de Stilo waaier opvouwbaar is en daardoor weer makkelijk op te bergen. Deze waaier heeft een kunststof handgreep.

waaiers bedrukken

Handwaaier bedrukken

De handwaaier is de waaier zoals we die kennen. De waaier kent vele kleuren en is ook in vele kleuren bij Europromos te verkrijgen. U kunt onder andere uit de volgende kleuren kiezen:
•    Blauw, geel, roze, limoen, oranje, rood, wit en zwart
De minimale afname bij deze waaier in 200 stuks. Deze waaier heeft het volgende formaat:
•    Afmetingen handwaaier: 23X43X2.7 cm

waaier bedrukken

PayPay waaiers bedrukken

De PayPay waaiers kennen één nadeel, deze is dat ze niet opvouwbaar zijn. Verder heeft de waaier een grotere semi-transparant oppervlak wat hem groter maakt dan de andere waaiers. Deze waaier is gemaakt van plastic. U kunt de PayPay waaier in de volgende kleuren bestellen:
•    Wit, blauw, oranje, rood.

bedrukte waaiers

De waaiers bedrukken bij Europromos

De waaiers die u bij Europromos kunt laten bedrukken hebben allemaal dezelfde kenmerk. Deze waaiers kunt u bedrukken op de houder. Dit betekent dat uw logo of tekst op de houder van de waaier komt. Bij deze waaiers is het niet mogelijk om op het doek te bedrukken. Wilt u toch liever de waaiers op het doek bedrukken? Dan moet u de Spaanse waaiers bedrukken van onze zusterbedrijf waaiers123.nl.
Heeft u verdere vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen:
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: 0031 35 6956000

 

 

 

 

 

 


Tags:
Geplaatst op: 25/02/2016 door: S Weigert