Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Het bedrukken van goede kwaliteit zonnebrillen

Indruk maken met een bedrukte zonnebril is niet voor elk bedrijf weggelegd. De meeste fouten die worden gemaakt bij het bedrukken van een zonnebril is dat er wordt gekozen voor de goedkoopste zonnebril. Dit is natuurlijk voor de portemonnee de beste optie maar is dit ook voor uw promotie de juiste keuze? Een zonnebril goedkoop laten bedrukken heeft natuurlijk vele voordelen maar meestal worden deze bedrukte zonnebrillen weinig gedragen en belanden ergens onderin de kast of erger nog in de prullenbak. De vraag is dus: hoe zorgt u ervoor dat uw bedrukte zonnebrillen worden gedragen door de klant?
 

Welke eisen stellen de klanten aan een bedrukte zonnebril?

Er zijn een aantal punten waar een zonnebril aan moet voldoen waardoor deze sneller gedragen wordt door uw klanten. Een bedrukte zonnebril is namelijk veel meer geworden dan een bescherming voor de zon. Een klein overzicht:
•    De zonnebril moet er mooi uitzien
Het begrip “mooi” is natuurlijk heel variabel. Er zijn vele verschillende meningen over wat mooi is en wat niet. Er is echter toch een indicatie voor wat door een gemiddelde bevolking als mooi wordt ervaren. Dit is het begrip mode. Wanneer u zich dus afvraagt wat vindt men mooi moet u zich eigenlijk afvragen: wat is in de mode? Als uw bedrukte zonnebril in de mode is zal deze vaker worden gedragen dan wanneer deze als niet modieus wordt ervaren.
•    Een saaie zonnebril wordt minder vaak gedragenzonnebril bedrukken
Ook saai is een breed begrip. Bij een zonnebril is saai echter snel en makkelijk te verklaren. Wanneer u met een standaard zonnebril op de kroppen komt wordt deze al minder vaak gedragen. Een standaard zonnebril hoeft echter niet saai te zijn. Alleen al het kiezen voor een verassende kleurencombinatie doet wonderen. Een zonnebril bedrukken voor het aankomende EK is natuurlijk ook niet slecht. Voor het EK kunt u bij Europromos de (zeker niet saaie) voetbal zonnebril bedrukken.
•    De zonnebril moet goed beschermen tegen de zon
De juiste bescherming tegen de zon is wel makkelijk te meten. In 2005  is er een Europese norm (EN1836: 2005) ingevoerd die de bescherming aangeeft tegen Uv-stralingen van de zon.  Bij deze norm worden de zonnebrillen in een categorie onderverdeeld op basis van transmissie. Tegenwoordig is er een nieuwe standaard maar de kern van de Europese norm blijft hetzelfde.
•    Schreeuwende reclame op de bedrukte zonnebril wordt niet altijd geaccepteerd
Het gaat bij een bedrukte zonnebril er niet altijd om dat uw logo er duidelijk opstaat. Soms zijn de beste bedrukte zonnebrillen de zonnebrillen waar de opdruk er subtiel opstaat en dat dit echt pas bij de zonnebril zelf. Als u ervoor kiest om een zonnebril vol de plakken met uw teksten en logo’s kan dit afschrikkend werken op de drager.

Zonnebrillen bedrukken die voldoen aan de eisen

U wilt natuurlijk nu weten welke zonnebrillen u kunt bedrukken die aan deze eisen voldoen. Bij Europromos kunt u vele zonnebrillen bedrukken. Van goedkope zonnebrillen tot duurdere zonnebrillen. Nu hebben wij voor een onze 2 beste zonnebrillen uitgezocht die voldoen aan de eisen en die ook niet al te duur zijn.

California zonnebril bedrukken

De california zonnebril is een exclusief ontworpen trendy zonnebril met categorie 3 glazen voor de Europese norm en UV400 beschermende werking. Deze zonnebril is gemaakt van een Polycarbonaat frame en acryl lenzen. Met hoesje van microvezel dat ook te gebruiken is als schoonmaakdoekje.

zonnebril bedrukkenzonnebril bedrukken

 

Sun Ray zonnebril bedrukken

De Sun ray zonnebril. Deze retro zonnebril heeft glazen van categorie 3 conform de Europese norm: EN1836 en met UV 400. Sun Ray kent drie verschillende zonnebrillen. U kunt van Sun Ray de normale, Crystal of opvouwbare zonnebril bedrukken.zonnebril bedrukken

 

zonnebril bedrukken

 

 

 

 


Tags:
Geplaatst op: 03/03/2016 door: S Weigert