Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Bedrijfsexposure is een zekerheid met promotionele pennen

KC4181-24 promotionele pen van EuropromosAls u uw bedrijf wilt promoten dat moet een klein budget nooit een probleem zijn. Ook al hebt u een beperkt budget, u kunt het niet veroorloven om uw bedrijf niet te promoten. Promotionele pennen zijn het perfecte relatiegeschenk voor een klein budget. Goedkoop, maar ook zeer effectief. Met promotionele pennen krijgt uw bedrijf veel exposure.

 

Promotionele pennen versterken het merk van uw bedrijf vanwege de nuttigheid ervan. Het nut van het product wordt gelinkt aan uw bedrijf en dat zorgt voor een positieve gedachte over uw bedrijf. Het is de perfecte giveaway voor beurzen en evenementen, maar kunnen ook gewoon worden opgestuurd. Pennen zullen overal gebruikt worden, op school of op kantoor. Uw merknaam en logo zullen daarom duidelijk zichtbaar zijn en een grote groep consumenten bereiken. Pennen zijn er in alle soorten en maten en door de vele keuze is het mogelijk om een geschikte pen te vinden die past bij de doelgroep van het relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde weggevertjes

Relatiegeschenken zijn goede weggevertjes omdat zij gemakkelijk zijn aan te passen, zodat zij aansluiten aan het uiteindelijke doel. Vanwege de vele drukmogelijkheden is het eenvoudig om de slogan van uw bedrijf over te brengen. Maar wat niet vergeten moet worden is dat een relatiegeschenk uw bedrijf vertegenwoordigd. Daarom is het mogelijk om een pen te personaliseren, dat betekent dat u een boodschap gericht op de ontvanger of de naam van de ontvanger laat bedrukken op de pen. Hiermee verhoogt u de waarde van het geschenk.

 

Promotionele pennen geven een optimaal resultaat, voor een kleine investering. Perfect voor bedrijven met een klein budget. U hoeft immers niet te veel te stressen over het promoten van uw bedrijf met deze manier van reclame maken.


Tags: bedrijfsexposure
Geplaatst op: 03/05/2013 door: Reinier Bus