Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

>
Filter uw selectie
Beoordelingen door onze klanten

Dat ging lekker makkelijk! Dank voor de snelle service en de levering binnen 3 dagen, dat had ik niet verwacht.

Florien Kok - Boldino BVBA,  Antwerpen

 

1-0 van 0
     
Vergelijk producten
Zet product op lijstje
Reclameartikelen makkelijk gemaakt.
Met of zonder druk!
- Alle producten te bedrukken
- Altijd een drukproef bij opdruk
Prima prijzen!
- Gemiddeld 5% goedkoper
- Geen verborgen kosten
- Geen transport kosten
Super snelle levering
- Onbedrukt 2 werkdagen
- Bedrukt 7 werkdagen
De makkelijkste!
- Bewaar uw lijstjes
- Bewaar uw offertes
- 99,9% Tevredenheid
Veilig bestellen!
- 24/7 Toegang tot uw orders
- Betaal op rekening

 

Favoriete relatiegeschenken
Geen resultaten gevonden


De opvouwbare koeltas, ideale picknicktas om te bedrukken voor de lente!

Ook al zitten we nog in de staart van de winter en staat uw hoofd nog helemaal niet naar buiten eten of überhaupt buiten wandelen, u zult er toch aan moeten denken. Als marketeer of communicatiemanager is het heel belangrijk dat u vooruit kijkt en ook vooruit plant. Logisch ook dat u nu al bezig bent met uw promotie in de lente. Een geschenk dat ideaal kan fungeren als promotiemateriaal is dan een bedrukte opvouwbare koeltas. Zeker omdat de opvouwbare koeltas van Europromos ook als picknicktas gebruikt kan worden en ook een groot drukoppervlak kent voor uw logo.


Een bedrukte koeltas, het verfrissende geschenk voor in de zomer!

 

Het is misschien nog te vroeg in het jaar om te denken aan een geschenk in de zomer maar voor u het weet is het al zover. Ik hoor u al denken dat de zomer nog zo ver weg is en dat het bedrukken van zomergeschenken totaal nog niet nodig is. Het proces voor het bedrukken van een zomers geschenk duurt echter langer dan u denkt en alvorens u een beslissing hebt genomen bent u zo 2-3 weken verder. Hier gaat vervolgens ook nog 2 weken overheen en zo bent u toch 5-6 weken bezig voordat de bedrukte zomergeschenken bij u binnen komen. 

 

Een geschenk voor de zomer, kiest u voor het bedrukken van een koeltas? 
In de zomer kan het kwik in Nederland behoorlijk hoog komen te staan, volkomen logisch ook dat als u zoekt naar zomergeschenken u zoek naar verkoelende relatiegeschenken . Een echt verkoelend geschenk is een koeltas. Meestal worden koeltassen meegenomen naar het strand of tijdens een picknick in het bos. Logisch ook want het houdt frisdrank (en het bier) koel en nog fijn om te drinken. Dus waarom zou u niet een koeltas laten bedrukken om deze vervolgens aan de klant te schenken. Neem bijvoorbeeld onze opvouwbare picknick koeltas, die is goedkoop en snel te bedrukken, ideaal toch?
 
Specificaties opvouwbare koeltas picknick
Het fijne van de opvouwbare koeltas is, de naam zegt het al, dat deze heel gemakkelijk op te vouwen is en daardoor weinig ruimte in beslag neem. Tevens heeft deze opvouwbare koeltas een grote opdrukruimte waardoor u uw boodschap duidelijk over kunt brengen. 
Opvouwbare koeltas picknick bedrukken
•         Afmetingen artikel: 270 x 240 x 390 mm
•         Kleuren: zwart, donker blauw, rood, groen
•         Minimale afname: 25 stuks
•         Artikelnummer: 20-LT91498
•         Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
•         Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen spoed in overleg
•         Opdrukmethodes: Transfer druk
•         Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 90 x 60 mm
 
Wilt u deze koeltas bedrukken? 
Heeft u interesse gekregen in het bedrukken van deze koeltas? Neem dan direct contact met ons op via de volgende kanalen: 
•         Mail: sales@zintuig.nl
•         Tel: 0031(0)356956000
•         Chat op onze website

Carnaval in België! Heeft u uw promotiemateriaal al op orde?

Ook in België begint de carnaval al een beetje te borrelen. Volkomen logisch ook, carnaval is toch één van de leukste periode in het jaar. Dit komt door de gezelligheid, het gek doen en natuurlijk het bier. Een fijne traditie die ook Europromos graag intact wilt houden. Wist u trouwens dat u tijdens de carnaval ook heel makkelijk uw bedrijf kunt promoten. Marketingtools die echt werken zijn hierbij relatiegeschenken ofwel bedrukte carnavalsartikelen. Bent u op zoek naar carnavalsartikelen die je kunt laten bedrukken? Dan bent u bij Europromos aan het juiste adres!

 

Hoe uw merk het beste te promoten in de winter!

Bedrijven zijn altijd op zoek naar een geweldige manieren om hun merken te promoten, en promotionele artikelen is een beproefde methode die resultaten op de korte en lange termijn garandeert. Het kiezen van de juiste artikelen voor uw publiek is absoluut noodzakelijk om de resultaten van deze methode te krijgen.

 
Veel bedrijven kiezen voor promotionele producten zoals pennen, muismatten of USB-sticks, maar er zijn meer opties die origineler zijn en die aangepast kunnen worden aan de tijd van het jaar om extra waarde te geven voor de klanten of potentiële klanten. De winter is bij uitstek het seizoen wat veel mogelijkheden biedt voor promotionele producten en marketing.
 
De reden dat seizoensgebonden promotionele producten zo goed werken is dat ze vaak zijn het een  onmiddellijke behoefte van de klanten aanpakken. Hoewel iedereen van een gratis geschenk houdt, zijn veel promotionele artikelen niet per se artikelen die je regelmatig gebruikt. Hoe leuk of goed ontworpen ze ook zijn. In het ergste geval kunnen ze zelfs worden weggegooid als ze als nutteloze  rommel worden beschouwd.
 
Winter en zomer zijn twee seizoenen waar mensen over het algemeen specifieke behoeftes hebben: het weer is ofwel koud en we moeten opwarmen, of het weer is warm en we moeten af te koelen. Er zijn in die periode ook vakanties waar je makkelijk op in kan spelen bij het kiezen van uw give-aways.
 
 
Een uitstekend artikel om voor te kiezen is de, one-size-fits-all paar handschoenen, geborduurd met de naam van uw bedrijf of logo. Dit zijn items die iedereen gebruikt tijdens het koude weer, maar je hebt ze niet altijd bij de hand wanneer dit nodig is.Hoewel de meeste mensen een favoriet paar handschoenen heeft, hebben andere graag een reserve paar in hun tas of handschoenenkastje in de auto voor het geval het weer in eens omslaat. Hoe dan ook, dit is een promotie-item dat zeker is om rekening mee te houden.
 
Voor de winterperiode zijn ijskrabbers ook altijd een erg gewild item. Met de kou op de ramen is ’s ochtends is de auto krabben helaas iets wat nodig is en dan heb je een ijskrabber nodig. Het voordeel van een ijskrabber is dat het gemakkelijk te voorzien is van uw logo en dat het een give-away is die ook echt door de ontvanger gebruikt wordt. Een leuke combinatie hierin is om een blauwe schijf/ijskrabber  weg te geven, deze zal het hele jaar door gebruikt worden. 
 
De sleutel tot succesvolle promotionele merchandising voor ieder seizoen is  om ervoor te zorgen dat uw producten zijn afgestemd op de onmiddellijke behoeften van de ontvanger op dat moment. Hoewel pennen, muismatten en promotionele USB sticks een mooi geschenk zijn voor het hele jaar door, kunnen seizoensgebonden producten speciale in speciale behoeftes voorzien en zo uw merknaam een positieve boost geven.
 
Europromos.be is een grote speler op het relatiegeschenken vlak en met al meer dan 15 jaar ervaring een zeer betrouwbare en ervaren partner. We hebben een enorm aanbod van meer dan 50.000 artikelen online en een breed internationaal netwerk waarmee we altijd tot een perfecte oplossing kunnen komen voor uw vragen. Onze binnendienst staat klaar voor uw vragen en we willen u de beste service geven in de markt. Kijkt u eens op onze website en klik hier, voor verder vragen zitten we klaar op: 035-6956000.
 

Relatiegeschenken bedrukken: wat wel en wat vooral niet doen?

 

Relatiegeschenken bedrukken is een vorm van promotiemateriaal voor uw bedrijf dat veelal onderschat wordt. Daarom wordt hier in deze blog volop aandacht aan besteed. Dit houdt in dat er wordt verteld waarom relatiegeschenken bedrukken werkt. Verder zal er worden uitgelegd hoe u relatiegeschenken bedrukken kan gebruiken om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Ten slotte wordt er verteld wat de meest gemaakte fouten zijn bij het bedrukken van relatiegeschenken. Het is namelijk voordat u überhaupt begint met deze marketingstrategie belangrijk om te weten waar de valkuilen zitten. Met deze informatie hoop ik u dus uiteindelijk succesvol in de juiste richting van vergrootte naamsbekendheid te duwen.

 
Relatiegeschenken bedrukken: waarom werkt het?
Relatiegeschenken bedrukken werkt, maar hoe? Op deze vraag zijn meerdere antwoorden. Het meest algemene antwoord is dat het werkt omdat goede implementatie van relatiegeschenken bedrukken voor een bepaalde boodschap zorgt die blijft hangen bij potentiele klanten. De vraag is natuurlijk nu:” hoe zorg ik dat klanten mijn klantencadeaus onthouden.” Het simpele antwoord op deze vraag is: maak het persoonlijk. Wanneer u uw relatiegeschenken persoonlijk maakt is het veel waardevoller dan een standaard cadeautje. Een persoonlijk relatiegeschenk zorgt ervoor dat klanten uw bedrijf zien als een betrouwbaar bedrijf dat alle klanten uniek behandelt. Wanneer een cadeautje dat u aan uw klant geeft uw band benadrukt werkt het pas optimaal.
 
Wat zijn de valkuilen?
Nu u weet hoe u uw relatiegeschenken tot een succes kan maken is het belangrijk dat u niet overmoedig raakt. Daarom staat in dit stukje beschreven waar de meeste fouten in worden gemaakt. Ten eerste worden er veel fouten gemaakt bij de kosten. Dit houdt in dat vooral kleine bedrijven niet te veel geld uit willen geven aan relatiegeschenken bedrukken. Om kosten te besparen leveren ze in op persoonlijkheid. Het kost namelijk tijd en geld om voor elke klant iets unieks te bedenken. Onthoud dan dat wanneer u aan relatiegeschenken bedrukken doet dat het volgens de klant een reflectie is van uw bedrijf. Kortom, als uw klantencadeaus niet in de smaak vallen bij uw klanten gaat dit zich negatief uiten op uw bedrijf.
 

Welke geschenken werken op de beurs?

Een beursartikel is voor elk bedrijf die zich goed wil presenteren een pré. De relatiegeschenken die worden gebruikt werken vaak goed en kunnen als herinnering gebruikt worden voor nog lang na de beurs. Het is dan ook als bedrijf altijd heel lastig een selectie te maken van allerlei verschillende beursartikelen die worden aangeboden op die vele websites. Op een beurs wilt u namelijk wel opvallen maar ook weer niet schreeuwen om aandacht. Ook zult u een geschenk moeten geven die niet alleen op de beurs zal worden gebruikt maar eigenlijk het hele jaar door. Om deze reden vindt u hier onder een selectie van de beste 5 geschenken voor op de beurs. 

 

Porseleinen mokken bedrukken, uitstraling telt!

Het bedrukken van een mok wordt al jaren gebruik als promotiemiddel. Dit komt doordat in het bedrijfsleven veel koffie wordt gedronken en daardoor altijd wel behoefte is voor een mok. Een bedrukte mok kan daarbij ook nog zorgen voor een extra gespreksstof aan het koffieapparaat. Het gaat er dan wel om dat de mok een mooie bedrukking heeft en ook de juiste uitstraling heeft. Een uitstraling telt omdat uw bedrukte mok dan ook echt opvalt tussen alle ander koppen en bekers. De bedrukking is voor de uitstraling belangrijk maar zeker ook de mok zelf. Een mok die altijd al een mooie uitstraling heeft is de porseleinen mok. 


1 gigabyte USB-sticks bedrukken, voor de kleine boodschap.

 De USB sticks zijn al jarenlang een fijn geschenk om te ontvangen. Dit is vrij logisch omdat in deze technologische tijd steeds meer vanaf de computer gebeurd. Waar vroeger de floppy ideaal was om uw bestanden in op slaan heeft de USB stick toch echt de markt veroverd. Het fijne van een USB stick is dat deze weinig ruimte in beslag neemt en ook niet veel hoeft te kosten. Tevens verleent de USB-stick zich ideaal voor bedrukkingen van uw logo. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de 1GB USB-sticks van Europromos. 


Een metalen sleutelhanger bedrukken als presentje op de beurs

 Op de beurs worden er altijd veel geschenken meegegeven aan de bezoekers. Een beursartikel is ook meestal bedrukt en dat heeft ook een reden. Een bedrukte beursartikel zorgt namelijk voor:

Herkenning van uw merk Een handigheidje voor de bezoeker  Herinnering aan uw merk nog lang na de beurs
Al deze punten zijn van essentieel belang als u een stand heeft op de beurs. U wilt namelijk wel dat wanneer een bezoeker bij u langskomt u niet snel wordt vergeten. Een ideaal geschenk voor op de beurs is dan ook een metalen sleutelhanger met flesopener. Waarom? Omdat u deze mooi kunt bedrukken, de sleutelhanger lang meegaat en de sleutelhanger aan de sleutelbos hangt waardoor de bezoeker nog dagelijks in aanraking komt met uw merk. 
 

De top 50 relatiegeschenken van Europromos voor elk bedrijf

 Als klant is het lastig om het juiste promotiemateriaal te vinden voor uw bedrijf. Alleen al in de categorie pennen zijn er 10 verschillen subcategorieën waarbij u de juiste pen moet gaan kiezen. Dit vergt veel tijd en tijd is geld. Bij Europromos snappen wij dit helemaal en daarom hebben wij een manier gevonden om uw tijd te besparen. Van ons krijgt u namelijk de top 50 beste relatiegeschenken voor elk bedrijf. Zo kunt u makkelijk, snel en daardoor goedkoop de juiste promotionele artikelen voor uw bedrijf vinden. 


Bedrukte laptoptassen werken ideaal op een beurs

 Op de beurs worden altijd veel weggevers meegegeven aan de bezoekers. Deze weggevers variëren van beurstrolley tot aan een bedrukte pen. In deze chaos van bedrukte beursartikelen is het natuurlijk lastig om met uw weggever indruk te maken. U zult als bedrijf echt een stapje voor de concurrentie moeten staan wil je opvallen. U kunt overwegen om een beurstrolley volledig te bedrukken maar als u hier het geld niet voor heeft snappen wij dat volledig. Hiervoor hebben wij voor een goedkopere optie. Een goedkoop beursartikel die ook werkt is bijvoorbeeld een bedrukte laptoptas.


Laat een strandbal bedrukken voor de laagste prijs!

 In de zomermaanden is het lastig om voor u het juiste zomergeschenk te vinden. Er zijn altijd veel keuzes uit verschillende relatiegeschenken voor in de zomer. Er zijn een aantal promotieartikelen die hard lopen in de zomer. Deze zijn: 

Pennen  Zonnebrillen Waaiers Petten  Strandballen 

Dat de pennen hard lopen heeft niks te maken met de zomer, dit is gewoon het relatiegeschenk dat het hele jaar door bovenaan staat in de lijst. De andere promotieartikelen zijn echter wel puur zomer gerelateerd en hier gaan we er dan ook één van uitlichten. Vandaag krijgt u een overzicht van de strandbal die u goedkoop kunt bedrukken. 

 

Custommade paraplu’s ontwerpen, u doet het helemaal zelf!

De herfst lijkt nog ver weg maar als u van plan bent een om een herfst actie te starten die zeer aanspreekt dan zult u er nu al over moet nadenken. Zeker als u van plan bent om de paraplu’s zelf te ontwerpen. Het is namelijk mogelijk om een paraplu geheel naar eigen smaak te ontwerpen, bedrukken en te laten produceren. U zult echter wel rekening moeten houden met een levertijd van ongeveer 3 maanden. Houdt hier dan ook echt rekening mee!


De beste strandtassen van Europromos, onze top 3

 De zomer komt eraan! Daar zijn we bij Europromos ons van bewust. Dit is een mooi moment voor uw bedrijf om te gaan focussen op de zomerpromotie. Een mooie manier om je op de promotie in de zomer te focussen is het gebruik van zomergeschenken. Zomergeschenken zijn weggevers, relatiegeschenken of promotieartikelen die in de zomer gebruikt kunnen worden en meestal gratis worden meegegeven aan klanten of potentiële klanten. Als u deze zomergeschenken ook nog eens laat bedrukken genereert u een naamsbekendheid met een kleine investering. Maar welke zomergeschenken zijn nu handig om te bedrukken? Nou bijvoorbeeld de strandtassen. 


Het bedrukken van stedelijke mokken bij Europromos, onze top 10.

 Tijdens de werktijden is er één kwartiertje in de ochtend altijd het gezelligst. Dit is het kwartiertje bij het koffieapparaat. Hier zijn mensen even achter het bureau verdwenen en praten ze over de belangrijkste onderwerpen die dag. Er wordt veel gelachen en besproken. Wat nou als u met uw bedrukte mok hier het onderwerp van het gesprek kunt zijn? Dit is ideaal aangezien het gesprek bij het koffieapparaat altijd even blijft hangen als men terug is bij het bureau. Het bedrukken van een mok is daarbij heel makkelijk en snel te doen en daardoor is het een snelle en zeker fijne investering. Er bestaan echter vele mokken en zeker de stedelijke mokken zijn een hype om te bedrukken. Daarom krijgt u van ons geheel vrijblijvend onze top 10 stedelijke mokken die u kunt bedrukken. 


Goedkoop zonnebrillen bedrukken bij Europromos

 Er bestaan vele zonnebrillen die u kunt bedrukken. Hieruit zijn ook vele verschillende soorten, van duur tot goedkoop, van goede kwaliteit tot mindere kwaliteit, van opvallende bedrukking tot normale bedrukken, alles is mogelijk. Het kan daarom nog wel een lastig zijn om de juiste zonnebril voor uw bedrijf te vinden. Bent u op zoek naar een goedkope zonnebril om te bedrukken? Dan geven wij u hieronder de specificaties en uitleg van onze Neon zonnebril, onze goedkoopste zonnebril.


De top 3 waterflesjes die u kunt laten bedrukken

Het festivalseizoen is geopend! Het mooie weer is duidelijk zichtbaar en de meeste mensen zijn alweer buiten aan het genieten. De kwik stijgt ook langzaam naar de dubbele cijfers met als piek het afgelopen hemelvaartsweekend. België was dat weekend de warmste plek in Europa en dat hebben we geweten ook. Van Antwerpen tot aan Charleroi lagen mensen buiten in de zon te genieten, de stranden liepen vol en het was puur genieten. In deze warmte verlangen vele mensen naar verfrissing en hier kunt u als bedrijf op inspelen met uw bedrukte waterflesjes.  


Picknickrugzak bedrukken als lente geschenk

De lente is al ruimschoots begonnen maar het lijkt deze week toch wel het mooiste weer op te leveren tot nu toe. Met graden die boven de 20 uitschieten is België het aankomende weekend de warmste plek in Europa. De lente is dus eindelijk begonnen en hier kunt u natuurlijk altijd op inspelen met uw geschenken. Maar welke relatiegeschenken zijn nu handig om te bedrukken voor in de lente?  


De bedrukte barbecue set, het geschenk voor in de zomer!

 Europromos richt zich al volledig op de zomer en daarom ook op de relatiegeschenken voor in de zomer. Deze tijd van het jaar ben je als bedrijf al lang en breed bezig met uw zomerpromotie. U wilt waarschijnlijk uw bedrijf op een leuke en unieke manier op de kaart zetten en Europromos kan u daar een handje bij helpen. Doordat Europromos al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het bedrukken van relatiegeschenken weten wij precies wat kan en wat niet. In de afgelopen jaren hebben wij een trend gezien in het bedrukken van barbecuesets. 


Een Trias strandbal bedrukken voor de zomerpromotie

Als het gaat om het bedrukken van relatiegeschenken in de zomer staat er altijd wel één bovenaan de lijst bij de meeste bedrijven. Vele bedrijven kiezen er namelijk voor om een strandbal te laten bedrukken. Ik hoor u nu denken: “maar wat dan van bedrukte zonnebrillen?”. Een bedrukte zonnebril wordt inderdaad veel verkocht maar meestal door het gehele jaar heen. Een bedrukte strandbal kent echter een piek in de maanden april, mei en juni en is daarmee het promotieartikel van de zomer.  


Het bedrukken van goede kwaliteit zonnebrillen

Indruk maken met een bedrukte zonnebril is niet voor elk bedrijf weggelegd. De meeste fouten die worden gemaakt bij het bedrukken van een zonnebril is dat er wordt gekozen voor de goedkoopste zonnebril. Dit is natuurlijk voor de portemonnee de beste optie maar is dit ook voor uw promotie de juiste keuze? Een zonnebril goedkoop laten bedrukken heeft natuurlijk vele voordelen maar meestal worden deze bedrukte zonnebrillen weinig gedragen en belanden ergens onderin de kast of erger nog in de prullenbak. De vraag is dus: hoe zorgt u ervoor dat uw bedrukte zonnebrillen worden gedragen door de klant?  


Waaiers bedrukken bij Europromos

In de zomer zijn er een aantal relatiegeschenken die altijd verkocht worden bij Europromos. Eén van de best verkochte relatiegeschenken in de zomer is de bedrukte waaier. Waarom? Eén van de redenen is dat in de zomer er altijd vele festivals en evenementen zijn en daar worden altijd bedrukte waaiers verkocht of meegegeven door de organisatie. Deze bedrukte waaiers verkopen altijd heel goed omdat mensen graag een blijvende herinnering willen kopen van dit festival. Een andere reden is dat in de zomer een waaier altijd een welkome verkoeling is voor de mensen. De waaier is daarom het bedrukken waard voor elke organisatie.  


10 miljoen extra omzet voor de supermarkten door troonswisseling

De 1,4 miljoen Nederlandse huishoudens hebben in de week voorafgaand aan de troonswisseling zeker niet stilgezeten, zij zijn volop de supermarkten ingegaan. De bijzondere Koninginnedag van dit jaar heeft ervoor gezorgd dat de supermarkten van Nederland 10 miljoen extra omzet hebben gedraaid. Dit blijkt uit de Oranje Food Monitor van GFK.


Doeleinden van promotionele producten, een top 5

Het PPAI, Platform Promotional Association Institute, heeft een onderzoek uitgevoerd over de doeleinden van promotionele producten. Uit dit onderzoek is een top 5 gekomen. Tevens blijkt dat pennen de meest verkochte relatiegeschenken zijn. Er is veel mogelijk met relatiegeschenken vanwege de vele vormen en kleuren die deze promotionele producten kunnen aannemen. Hetzelfde geldt ook voor de doeleinden van relatiegeschenken, dit kan ook verschillende vormen aannemen. Hier vindt u de top 5 doeleinden voor relatiegeschenken.


Relatiegeschenkenbranche: nuttige en interessante feiten

Het is onbekend welk land of bedrijf voor het eerst gebruikmaakte van realtiegeschenken. Relatiegeschenken zijn echter wel een aantal eeuwen in ons midden. In de 19e eeuw gebruikte drukkerijen technologieën om paardendekens , tassen en schorten te bedrukken. Relatiegeschenken worden al lang gebruikt voor de komst van tv of radio. Wist u dat uit een studie van Baylor University is gebleken dat relatiegeschenken de respons op een direct mail kan verhogen tot wel 75%? Vandaag een artikel met een aantal interessante en nuttige feiten.


Museum zet relatiegeschenken om bezoek te stimuleren

Kinderen zijn dol op speelgoed en al helemaal met nieuw speelgoed. Cultuur is belangrijk voor de ontwikkeling van de mens. In musea worden eeuwenoude verhalen verteld die vandaag de dag nog steeds erg belangrijk en zelfs actueel zijn. Het Museum of Natural History in Amerika bedacht een originele promotionele actie om meer gezinnen naar het museum te krijgen. In dit artikel leest u over de actie.


4 promotionele feiten die uw manier van promoten blijvend zullen veranderen

Promotionele artikelen zijn het meest aanwezig tijdens beurzen, bedrijfsfeesten of op sportevenementen. Relatiegeschenken zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten, zo varieert het aanbod van pennen tot kerstmutsen en van ijskrabbers tot iPod docking stations. Relatiegeschenken zijn artikelen die ruimte bevatten voor een opdruk. Er is een onderzoek uitgevoerd door het PPAI. Wat zijn de feiten over relatiegeschenken?


Wat voor relatiegeschenken worden er weggeven tijdens bruiloften?

Anno 2012 is het steeds meer populair om tijdens bruiloften relatiegeschenken weg te geven. De mensen in de huwelijksfotografie zullen het beamen. Van luxe bronzen beelden tot hippe technologische gadgets, het zal niet ontbreken op de hedendaagse bruiloften. Zowel huwelijksfotografen als de ceremoniemeester zijn belangrijke doelgroepen voor de relatiegeschenkenbranche. Wat voor relatiegeschenken worden er weggegeven?


Western Bank in Vietnam geeft bij storting bier als relatiegeschenk

Dat de relatiegeschenken etiquette per land verschilt moge duidelijk zijn. Zo is het in Nederland heel normaal om relatiegeschenken weg te geven bij een eerste ontmoeting. In Duitsland ligt dit iets gevoeliger en ongebruikelijker. Vietnamezen houden wel van een biertje op zijn tijd. De buitenlandse bieren zijn in opkomst. Voor de Western Bank in Vietnam waren deze twee factoren doorslaggevend bij het verzinnen van een ludieke promotiecampagne.


Kiezen Belgen voor Nederlandse of Belgische webshops?

Voor Nederlandse webshops is het vrij ‘normaal’ om ook over de grens te leveren. Belgische webshops opereren veel minder over de grens en focussen zich voornamelijk op de Belgische bevolking. Europromos heeft een enquête gehouden onder de huidige klanten. Uit het onderzoek zijn een aantal interessante conclusies te trekken. Kiezen Belgen voor Nederlandse of Belgische webshops?


Hoe werkt tampondruk in de relatiegeschenkenbranche?

In de relatiegeschenkenbranche is het mogelijk om voor verschillende druktechnieken te kiezen. Zo bestaat er naast tampondruk ook zeefdruk, transferdruk, doming, borduren en nog veel meer. Tampondruk is de meest populaire druktechniek in de branche. In dit artikel wordt uitgelegd wat tampondruk inhoudt en vindt u onderaan het artikel een interessant filmpje.


Waar moet een online groothandel geschenken aan voldoen?

Groothandelaren zoeken steeds meer een weg richting de digitale snelweg. Groothandel geschenken moeten voldoen aan diverse criteria om te slagen in het drukke internetlandschap. Daarnaast moet een groothandel geschenken zich onderscheiden door middel van service en kwaliteit. Eigenlijk worden daar al twee belangrijke speerpunten opgenoemd van een website. De criteria worden puntsgewijs toegelicht.


3 etiquette bij het weggeven van relatiegeschenken

Waarschijnlijk geeft u één á twee keer per jaar relatiegeschenken weg aan uw relaties of personeel. De relatiegeschenken vallen vaak binnen een ‘veilig’ kader, zoals bedrukte pennen, bedrukte tassen of bedrukte t-shirts. De gedachte hierachter is vrij simpel: “we willen een presentje weggeven en het relatiegeschenken moet door iedere relatie als positief worden ervaren.” Hier leest u drie etiquette die u een steuntje in de rug kunnen bieden bij het weggeven van relatiegeschenken.


Top 5 tips voor eindejaarsgeschenken in 2012

Voor de relatiegeschenken webwinkels zijn de belangrijkste maanden van het jaar aangebroken. In de laatste maanden van het jaar is er veel animo voor kerstpakketten en relatiegeschenken. Webwinkels slaan volop kerstballen en kerstcadeaus en overal ziet u banners met originele kerstcadeaus. Om u op weg te helpen, leest u hier vijf tips voor eindejaarsgeschenken in 2012.


Hoe kan ik online relatiegeschenken bestellen?

Steeds meer Belgen bestellen online relatiegeschenken. Waar de markt tien jaar geleden nog werd geregeerd door bedrijven die werken met catalogi, komen er nu steeds meer plekken vrij voor internetwinkels. Op het internet zijn de prijzen veel lager in vergelijking met offline winkels. Hoe kunt u online relatiegeschenken?


Uw boodschap de wijde wereld in

Binnen de marketing wereld zijn er vele methodes om een boodschap over te brengen op een doelgroep. Bij het maken van reclame en promotie gaan de gedachten vaak vrijwel meteen uit naar de traditionele media. Het inzetten van radio spots, TV commercials en geprinte advertenties in dagbladen en kranten. Deze vormen zijn echter zeker niet de enige manier om een promotionele boodschap te verspreiden. Overal kan tegenwoordig een bedrukking op. Dit geldt zeker voor relatiegeschenken en promotiemateriaal. Bij Europromos weten wij dit als geen ander.

 


Relatiegeschenken aftrekbaar (België): vaak tot 100%

Iets wat voor veel bedrijven en ondernemingen erg fijn is om te weten, zijn de mogelijkheden betreffende de fiscale aftrekbaarheid van relatiegeschenken. Het is dan ook een veel gestelde vraag aan Europromos. Om dit voor u op te helderen, hebben wij dit even voor u uitgezocht.


Onderzoek toont aan: relatiegeschenken zeer effectief

Markt onderzoek buro DIMA heeft onderzoek gedaan naar de impact van relatiegeschenken en reclameartikelen. Opdrachtgever was de GWW, de Duitse koepelorganisatie. De resultaten van het onderzoek werden gepresenteerd tijdens de persconferentie ter gelegenheid van het 50-PSI Trade Fair in Düsseldorf in 2012. Promotionele producten als effectieve reclame middel! Er is een representatieve steekproef geweest onder meer dan 2000 respondenten, en meer dan 90 procent van de ondervraagden geeft aan een relatiegeschenk te bezitten en de naam op het artikel te herkennen. Er wordt zelfs een positieve lading aan gegeven. Dit is een aanzienlijk hogere score dan bij televisiereclame, gedrukte media of radiocommercials. Het onderzoek toont ook aan dat de mensen niet alleen de naam op het artikel herkennen, maar ook het artikel gebruiken. Gemiddeld 1 keer per dag. Hierdoor is er gemiddeld 1 keer per dag, gedurende een langere tijd een reclame moment. Dit is vele malen meer dan een radio commercial die gemiddeld 1 keer per dag gehoord wordt. De respondenten herinneren zich promotionele producten die zij zelfs 5 jaar geleden kregen! Dergelijke "Reclame Touchrates" kan nauwelijks worden gevonden bij klassieke reclame methoden zoals TV, gedrukte media en radio. Promotionele producten kwam ook veel voor in de "recall"-vraag: meer dan 50 procent van de proefpersonen kon de merk-of bedrijfsnaam onthouden. Analyses van andere reclamemedia resulteerde slechts in een merkherinnering van 28 procent voor TV (bron: ARF) of 25 tot 38 procent voor radio (bron: RMS).  


Relatiegeschenken in Belgie worden gebruikt om orders binnen te halen

Ondernemers in Belgie hebben minder problemen met het geven van financiële stimuli om opdrachten binnen te halen dan hun West-Europese collega’s. Dat blijkt uit de studie Global Fraud Survey 2012 van Ernst & Young. Een op de drie van de Belgische respondenten vindt in deze economische crisis financiële stimuli geoorloofd om opdrachten binnen te halen. 42 procent vindt relatiegeschenken en ontspanning aanvaardbaar. Een op de tien ondervraagden is bereid de financiële cijfers rooskleuriger voor te stellen. Dat blijkt uit de studie Global Fraud Survey 2012 van Ernst & Young.