Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Relatiegeschenken op een beurs moeten opvallen!

Op beurzen slepen bezoekers vaak tassen vol met informatie en aardigheidjes mee naar huis. Overal staan er standjes met bedrijven die vaak vrijwel in dezelfde handel zitten als de buurman. Ieder delen zij op hun manier informatie en relatiegeschenken uit aan bezoekers. Als deelnemer aan een van zo’n beurs is de boodschap duidelijk: Uw relatiegeschenk moet er uitspringen! De relatiegeschenken moeten verassen met hun creativiteit. Het relatiegeschenk moet dus ook de mogelijk bieden voor zo\'n creatieve invulling en dat gaat verder dan het opdrukken van het bedrijfslogo In feite draait dit criterium om creativiteit en minder om de keuze voor het relatiegeschenk. Neem dus de tijd om iets leuks en origineels te bedenken, te vinden en te realiseren en wacht niet tot het laatste moment.

 

Trek de aandacht met design

Door een relatiegeschenk een opvallend design mee te geven weet men zich te onderscheiden van de massa. Het relatiegeschenk valt op waarmee de aandacht op de het bedrijf dat de geschenken uitdeelt is gevestigd. Zorg wel dat het relatiegeschenk en het design aansluiten bij de overige diensten of producten van het bedrijf.

 


Tags: Relatiegeschenken, beurs
Geplaatst op: 07/06/2012 door: S Weigert