Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

De beste relatiegeschenken voor op een beurs.

Het is zover, u heeft een plekje op de beurs weten te bemachtigen. U heeft uw stand voorbereid en er voor gezorgd dat alles er super strak uitziet. U ziet er zelf piekfijn uit en u bent er helemaal klaar voor. Maar hoe gaat u de mensen nu naar uw stand trekken? Want uw concullega ’s staan er ook allemaal prachtig bij en hebben ook een stralende stand. En als u mensen naar uw stand heeft weten te trekken, hoe zorgt u dan dat ze u ook onthouden na de beurs? Dat ú blijft hangen in plaats van die hippe stand naast die van u. Wij van Europromos hebben de top drie beursgeschenken op een rijtje gezet waar u zeker de aandacht mee trekt en waardoor u niet snel vergeten zal worden. Hieronder worden de geschenken verder toegelicht:

1.

Een bedrukte boodschappentas

Een van de meest opvallende beursgeschenken is natuurlijk de boodschappentas. Waarom is dit zo’n goed geschenk voor een beurs? Om verschillende redenen: ten eerste is een boodschappentas erg groot te bedrukken met uw logo. Wanneer de bezoeker dus over de beurs wandelt met uw tas in zijn hand dan wordt uw bedrijf dus aan erg veel mensen getoond. Zo wordt hun nieuwsgierigheid natuurlijk wel gewekt. Ten tweede is het een goed geschenk omdat zo’n tas gelijk van pas komt op een beurs. Bij veel andere stands zullen de mensen ook giveaways krijgen. Dan is een tas natuurlijk erg handig om deze in op te bergen. U slaat dus twee vliegen in een klap. En uw vergaart naamsbekendheid en u kunt de bezoeker van dienst zijn.

  

Bedrukte Pennen

Wie heeft ze niet thuis liggen? Pennen. Bedrukt met een logo van een bedrijf of merk waar u eens mee in aanraking bent geweest. Ze zijn er in talloze verschillende soorten kleuren en maten. Maar het mooie is dat ze altijd van pas blijven komen. Wat is er irritanter dan iets even snel te moeten opschrijven en dan net geen pen bij de hand te hebben. Leg bij uw stand dus vooral een doos met pennen neer bedrukt met uw logo. Mensen zullen dit zeker in dank afnemen en met blijdschap aan u terugdenken.

 

 Bedrukte Notitieboekjes

Als u opzoek bent naar een iets groter formaat geschenk dan een pen dan zijn bedrukte notitieboekjes misschien een idee. Net als pennen komen ze altijd van pas. Zelfs in een wereld waarin bijna alles digitaal gaat is het soms gewoon nog nodig om iets even snel neer te krabbelen op papier. De notitieboekjes zijn uiteraard bedrukt met de naam van uw bedrijf en uw logo. Zij komt de klant vaak in aanraking met uw merk en zal het zich u blijven herinneren. Een kleine investering dus dus de moete meer dan waard zal zijn.  

 

Beursgeschenken bij Europromos.be

Voor bovenstaande geschenken hoeft u uiteraard niet het hele web af te speuren. U kunt ze allemaal uiteraard bestellen bij Europromos.be. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om van uw geschenk een succes te maken. Kijk dus snel op europromos.be


Tags: relatiegeschenken, beurs,
Geplaatst op: 03/11/2014 door: Brandon