Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Promotionele trend: relatiegeschenken met bling bling

Glimmende relatiegeschenken van EPBling bling zijn woorden die steeds vaker worden gebruikt in het dagelijks leven. Auto’s van celebrities zijn bling, diamanten zijn bling en huizen moeten vaak ook bling bling zijn. Voor relatiegeschenken is dit niet anders. Wist u dat er relatiegeschenken verkrijgbaar zijn met een bling bling uitstraling? In de ASI beurs in Amerika werden glimmende relatiegeschenken gebruikt om het aandacht van het publiek vast te houden en om meer bezoekers naar de beursstand te trekken. Heeft u ooit wel eens een glimmend relatiegeschenk ontvangen?

Bling bling: money ain’t a thing

Bling-y relatiegeschenken zijn al langer populair in de detailhandel. Van versierde tassen tot verfraaide accessoires… het is er allemaal. Blitse voorwerpen vallen op en dat is precies wat u nodig heeft bij het bevorderen van uw merk. Denk aan pennen, schrijfsets of bijvoorbeeld versierde glazen. Bedruk deze relatiegeschenken met een originele en bijpassende opdruk en “klaar is Kees!” Wat de trend van 2013 zal zijn, moet nog blijken. Wat we nu al wel met enige zekerheid durven zeggen is dat de vraag naar glimmende relatiegeschenken zeker zal toenemen!


Tags: bling bling
Geplaatst op: 11/01/2013 door: Bas