Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

United States Marine Corps gebruikt chocolaatjes om flair toe te voegen aan feest

Chocolade geschenken effectief in USAAls u een evenement of een feest organiseert, zijn chocolaatjes de perfecte relatiegeschenken. Uw gasten kunnen direct uit hun luie stoel een lekker chocolaatje pakken en intens genieten. De gasten zullen de chocolaatjes waarderen en voor u als bedrijf is het een goedkope manier om zichtbaar te zijn bij de doelgroep. Eind november vierde de United States Marine Corps haar 237e verjaardag. Voor 700 mensen waren er genoeg ‘lekkere’ relatiegeschenken.

Het evenement vs chocola

We did red and gold—the Marine Corps colors—in milk and dark chocolate mint. They were placed next to the coffee cup at each place setting,” zei Jennifer Homan, een marinier van 23 jaar oud. Met de lichten uit en de kaarsen aan zorgden de chocolaatjes voor een schitterend effect. Zelfs na de viering waren de aanwezigen nog niet uitgepraat over de chocola. “People were stalking me for the extra chocolate,” zei Homan. Het logo op de chocola maakte van de chocola een relatiegeschenk om niet te vergeten. Dit in combinatie met het decor zorgde voor een onvergetelijke avond. Zo ziet u maar: relatiegeschenken zijn krachtig in grote maar ook in kleine vormen!


Tags: chocola
Geplaatst op: 10/12/2012 door: Bas