Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

3 etiquette bij het weggeven van relatiegeschenken

drie etiquette bij het weggeven van relatiegeschenkenWaarschijnlijk geeft u één á twee keer per jaar relatiegeschenken weg aan uw relaties of personeel. De relatiegeschenken vallen vaak binnen een ‘veilig’ kader, zoals bedrukte pennen, bedrukte tassen of bedrukte t-shirts. De gedachte hierachter is vrij simpel: “we willen een presentje weggeven en het relatiegeschenken moet door iedere relatie als positief worden ervaren.” Hier leest u drie etiquette die u een steuntje in de rug kunnen bieden bij het weggeven van relatiegeschenken.

1. Huisstijl Denk aan de huisstijl van uw eigen bedrijf

Stel uw logo heeft een rode kleur, zorg dan dat uw relatiegeschenk ook een rode kleur heeft of dat het herkenbare logo wordt gedrukt op uw relatiegeschenken. Zodoende zorgt u voor een bewuste herkenning van uw merk.

2. Wees alert op persoonlijke details

Relatiegeschenken versterken de persoonlijke relatie tussen de zender en de ontvanger. Als u de ontvanger goed in kaart brengt, maakt u uw relatiegeschenken nog persoonlijker. Zodoende zult u nog beter slagen in het behalen van de doelstellingen van uw promotionele campagne.

3. Geef duurzame relatiegeschenken

Houd rekening met de kwaliteit van uw relatiegeschenk! Als de ontvanger van uw relatiegeschenk het cadeau’tje waardeert, zal hij/zij ervan balen als het binnen de kortste keren kapot is. Bij het weggeven van relatiegeschenken is het vooral belangrijk dat u zich verplaatst in de ontvanger. Stel uw relaties centraal en kies voor relatiegeschenken!


Tags: 3 etiquette
Geplaatst op: 11/09/2012 door: Bas