Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

4 promotionele feiten die uw manier van promoten blijvend zullen veranderen

Checklist voor relatiegeschenkenPromotionele artikelen zijn het meest aanwezig tijdens beurzen, bedrijfsfeesten of op sportevenementen. Relatiegeschenken zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten, zo varieert het aanbod van pennen tot kerstmutsen en van ijskrabbers tot iPod docking stations. Relatiegeschenken zijn artikelen die ruimte bevatten voor een opdruk. Er is een onderzoek uitgevoerd door het PPAI. Wat zijn de feiten over relatiegeschenken?

1. 84% van de ontvangers van relatiegeschenken kunnen de zender van de relatiegeschenken identificeren

Bij geen enkel ander reclamemedium is de identificatie met de zender zo groot. Ontvangers van relatiegeschenken zullen de geschenken dus van harte in ontvangst nemen en de zender verwerft hierdoor een plekje in het bewustzijn van de ontvanger / doelgroep.

 

2. 42% van de ontvangers van relatiegeschenken krijgen een positievere indruk van de zender

Relatiegeschenken versterken dus het imago! Maar liefst 42% van de respondenten gaf aan dat hun houding ten opzichte van de zender positief is verbeterd. Tel hierbij op dat relatiegeschenken, zeker in vergelijking met andere reclamemedia , relatief voordelig zijn. Relatiegeschenken zijn van toegevoegde waarde.

 

3. 62% van de respondenten doen zaken met de zender van relatiegeschenken

Welk ander reclamemedium kan 62% van het bereik overtuigen of stimuleren om zaken te doen met uw bedrijf?

 

4. Een relatiegeschenk wordt gemiddeld 7 maanden bewaard

7 maanden voor een relatief voordelige prijs? Dan is het toch duidelijk…

 

Het is duidelijk dat relatiegeschenken van toegevoegde waarde zijn op uw promotionele activiteiten. Relatiegeschenken zijn relatief voordelig en heeft u binnen ‘no time’ in huis. Pak uw kans!


Tags: relatiegeschenken feiten
Geplaatst op: 06/12/2012 door: Bas