Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Waar moet een online groothandel geschenken aan voldoen?

Criteria waar een online groothandel geschenken aan moet voldoenGroothandelaren zoeken steeds meer een weg richting de digitale snelweg. Groothandel geschenken moeten voldoen aan diverse criteria om te slagen in het drukke internetlandschap. Daarnaast moet een groothandel geschenken zich onderscheiden door middel van service en kwaliteit. Eigenlijk worden daar al twee belangrijke speerpunten opgenoemd van een website. De criteria worden puntsgewijs toegelicht.

1. Differentiatie

Hiermee wordt de differentiatie ten opzichte van andere websites bedoeld en niet qua assortiment. Een geschenk is over het algemeen bij diverse online groothandel geschenken websites te vinden. Kies dus voor een andere aanpas. Vermeld een unique selling proposition op uw website! Kijk naar populaire e-commerce websites en onderzoek hoe zij zich onderscheiden met hun propositie.

2. Eenvoudig bestelproces

Zorg ervoor dat klanten op een eenvoudige manier kunnen bestellen en benadruk dit in uw communicatie. Neem een voorbeeld aan Europromos, het bestelproces is simpel en eenvoudig. Binnen drie simpele stappen is het mogelijk om relatiegeschenken te bestellen.

3. Service

Ondanks dat een website niet iets tastbaar is, zullen er altijd klachten zijn. Zorg ervoor dat u altijd een passend antwoord heeft. Zijn er vragen die veel voorkomen? Vermeld deze dan op de website! Filter alle vragen uit uw website, zodat de bezoeker uiteindelijk uw producten besteld.

 

Combineer bovenstaande criteria voor uw website en boek succes!


Tags: groothandel geschenken
Geplaatst op: 27/09/2012 door: Bas