Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Hoe uw merk het beste te promoten in de winter!

Bedrijven zijn altijd op zoek naar een geweldige manieren om hun merken te promoten, en promotionele artikelen is een beproefde methode die resultaten op de korte en lange termijn garandeert. Het kiezen van de juiste artikelen voor uw publiek is absoluut noodzakelijk om de resultaten van deze methode te krijgen.

 
Veel bedrijven kiezen voor promotionele producten zoals pennen, muismatten of USB-sticks, maar er zijn meer opties die origineler zijn en die aangepast kunnen worden aan de tijd van het jaar om extra waarde te geven voor de klanten of potentiële klanten. De winter is bij uitstek het seizoen wat veel mogelijkheden biedt voor promotionele producten en marketing.
 
De reden dat seizoensgebonden promotionele producten zo goed werken is dat ze vaak zijn het een  onmiddellijke behoefte van de klanten aanpakken. Hoewel iedereen van een gratis geschenk houdt, zijn veel promotionele artikelen niet per se artikelen die je regelmatig gebruikt. Hoe leuk of goed ontworpen ze ook zijn. In het ergste geval kunnen ze zelfs worden weggegooid als ze als nutteloze  rommel worden beschouwd.
 
Winter en zomer zijn twee seizoenen waar mensen over het algemeen specifieke behoeftes hebben: het weer is ofwel koud en we moeten opwarmen, of het weer is warm en we moeten af te koelen. Er zijn in die periode ook vakanties waar je makkelijk op in kan spelen bij het kiezen van uw give-aways.
 
 
Een uitstekend artikel om voor te kiezen is de, one-size-fits-all paar handschoenen, geborduurd met de naam van uw bedrijf of logo. Dit zijn items die iedereen gebruikt tijdens het koude weer, maar je hebt ze niet altijd bij de hand wanneer dit nodig is.Hoewel de meeste mensen een favoriet paar handschoenen heeft, hebben andere graag een reserve paar in hun tas of handschoenenkastje in de auto voor het geval het weer in eens omslaat. Hoe dan ook, dit is een promotie-item dat zeker is om rekening mee te houden.
 
Voor de winterperiode zijn ijskrabbers ook altijd een erg gewild item. Met de kou op de ramen is ’s ochtends is de auto krabben helaas iets wat nodig is en dan heb je een ijskrabber nodig. Het voordeel van een ijskrabber is dat het gemakkelijk te voorzien is van uw logo en dat het een give-away is die ook echt door de ontvanger gebruikt wordt. Een leuke combinatie hierin is om een blauwe schijf/ijskrabber  weg te geven, deze zal het hele jaar door gebruikt worden. 
 
De sleutel tot succesvolle promotionele merchandising voor ieder seizoen is  om ervoor te zorgen dat uw producten zijn afgestemd op de onmiddellijke behoeften van de ontvanger op dat moment. Hoewel pennen, muismatten en promotionele USB sticks een mooi geschenk zijn voor het hele jaar door, kunnen seizoensgebonden producten speciale in speciale behoeftes voorzien en zo uw merknaam een positieve boost geven.
 
Europromos.be is een grote speler op het relatiegeschenken vlak en met al meer dan 15 jaar ervaring een zeer betrouwbare en ervaren partner. We hebben een enorm aanbod van meer dan 50.000 artikelen online en een breed internationaal netwerk waarmee we altijd tot een perfecte oplossing kunnen komen voor uw vragen. Onze binnendienst staat klaar voor uw vragen en we willen u de beste service geven in de markt. Kijkt u eens op onze website en klik hier, voor verder vragen zitten we klaar op: 035-6956000.
 

Tags:
Geplaatst op: 25/01/2017 door: JFK