Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Hulp nodig bij het zakendoen? Relatiegeschenken zijn uw vrienden

zaklamp KC6518 EP.beEr bestaat een kans dat uw klanten wel eens bij u op kantoor komen. Het is dan een gemiste kans als u relatiegeschenken niet gebruikt. U creëert een gevoel bij uw bedrijf, ook wel experience marketing genoemd, als u gebruikt maakt van relatiegeschenken. Er zijn vele verschillende relatiegeschenken zoals bekers, pennen met logo of visitekaartjes. Zoals gezegd is er veel aanbod, maar wat is nu het voordeel van relatiegeschenken? Waarom moet u hiervoor kiezen?

Nuttig marketingmiddel

Eerste indruk is belangrijk en blijft altijd in de gedachte bij de klant. Daarom is het belangrijk dat alles heel goed is geregeld als er een nieuwe relatie op bezoek komt. Een relatiegeschenk creëert een positief gevoel voor uw bedrijf en zal daarnaast ook nog eens zorgen voor exposure. De PPAI en de EPPA heeft de kracht van relatiegeschenken vele malen onderzocht en daar is ook bewezen dat de kracht van relatiegeschenk groot is. Omdat relatiegeschenken gemakkelijk te bedrukken zijn is er altijd een plek aanwezig voor de naam, logo of boodschap. Met behulp van relatiegeschenken wordt het maken van een eerste contact eenvoudig. Relatiegeschenken zijn zeer nuttig als marketingmiddel en daarom een goede reden om als bedrijf het een belangrijk onderdeel te maken van de marketingmix!


Tags: business gifts
Geplaatst op: 24/04/2013 door: Reinier