Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Pennen bedrukken met de goede opdruk!

Schrijfwaren bedrukken is een vorm van promotie maken voor een bedrijf wat erg veel voorkomt. Veel soorten bedrijven maken hier gebruik van, u ziet bedrukte pennen en potloden op bijna elke toonbank of beursstand staan. Dit is een indicatie dat bedrukte pennen met een bedrijfsuiting een goed marketing instrument is.

Ondanks de eenvoud van het artikel en de opdruk dient de klant toch goed op te letten welke uiting er gekozen wordt. Vaak volstaat een simpele zin als “de beste kapper van Antwerpen” met een telefoonnummer. Of een opdruk met enkel het bedrijfslogo zien de drukkers van Europromos ook vaak voorbij komen.
Daarnaast is de kwaliteit en de leesbaarheid van de opdruk een belangrijke indicator van de afzender. Alle pennen die verkocht worden via Europromos worden in de eigen drukkerij bedrukt, het formaat waarin u kunt drukken staat bij elke pen aangegeven. Zo heeft u direct een duidelijke indicatie van de mogelijkheden die u heeft, een slogan alleen? Of ook uw logo met uw telefoonnummer of website. Het kan allemaal.

Welke service biedt Europromos.be als het gaat om bedrukte pennen?

Uiteraard staat Europromos.be voor kwalitatief goede producten, ook al kost een pen een klein bedrag er is altijd een goede kwaliteit.
De actuele voorraad van de pennen en ander schrijfwaar wordt op de website gecommuniceerd zodat u nooit goederen besteld die uiteindelijk niet leverbaar zijn. Met deze voorraad service is Europromos uniek in de markt!
De opdruk wordt aangebracht door ervaren drukkers in de drukkerij die dagelijks grote aantallen pennen bedrukt. De machines en de mensen zijn op elkaar ingespeeld om u te voorzien van een kwaliteitsproduct!
Het proces is waterdicht, u ontvangt altijd een digitale drukproef  ter goedkeuring. ZO heeft u ook nog eens een visuele controle op uw order.
Bij het plaatsen van uw order van bedrukte pennen kunt u kiezen voor het invoeren van een tekst en het uploaden van uw logo. Pas na uw uiteindelijke goedkeuring wordt uw order uitgevoerd en uitgeleverd op het door u aangegeven adres.
De drukproef die u ontvangt bij uw aanschaf van bedrukte pennen is uiteraard gratis, net zoals de levering naar 1 adres in België.
Bekijkt u eens het uitgekiende aanbod van bedrukte pennen die Europromos aanbiedt!


Tags: schrijfwaar met logo bedrukken
Geplaatst op: 06/07/2012 door: S Weigert