Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Waarom kerstballen juist wel succesvol zijn in september!

Rode kerstballen bedrukken voor de aankomende kerstdrukteZo nu en dan worden er artikelen geschreven op het internet omtrent de ergernis van de verkoop van kerstballen in september of oktober. Wat veel mensen niet weten is dat bijna alle kerstballen, vooral in de B2B branche, in dezelfde fabriek worden geproduceerd. Bovendien worden deze kerstballen niet in Nederland of België geproduceerd. Waarom zijn kerstballen juist wel succesvol in september?

Kerstballen en de kerstdrukte

In verband met de kerstdrukte zijn de kerstballen vaak niet meer leverbaar in december. Veel bedrijven kiezen er dus voor om ruim van tevoren te beginnen met het aanprijzen van bedrukte kerstballen en kerstpakketten. De enige bedrijven die halverwege december nog kerstballen leveren, zijn bedrijven die een grote partij kerstballen van het jaar daarvoor hebben opgekocht. U wilt toch niet kerstballen van vorig jaar weggeven aan uw relaties? Daarom is Eurorpromos ook al druk met het opstellen van een marketingplan voor kerstballen en kerstpakketten. Bedrukt of onbedrukt, het kan altijd! De mogelijkheden zijn grenzeloos en de kerstballen en kerstartikelen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Nu u het verhaal achter de kerstballen kent, gaan we snel verder met het vermarkten van onze kerstballen!


Tags: kerstballen voor kerstdrukte
Geplaatst op: 13/09/2012 door: Bas