Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Een klein geschenk, een slim idee!

Het kleine bedrukte relatiegeschenk welke u aan uw relaties kunt overhandigen is een slim idee. Uw klant zal zich gewaardeerd voelen! Daarnaast zal een klein geschenkje ook zorgen voor de nodige naamsbekendheid! Een bedrukte pen zal tenslotte veelvuldig van hand tot hand gaan.

 

Europromos heeft een grote collectie aan kleine geschenken, allemaal te bedrukken met uw bedrijfsnaam. Bij het moederbedrijf van Europromos, het Nederlandse Zintuig BV hebben we decennia ervaring in het bedrukken van geschenken. Nu delen we die kennis met de Belgische markt. Via een unieke website waarop u de actuele voorraad kunt zien, prijzen kunt berekenen en via een snel en gestroomlijnd proces uw orders kunt plaatsen en van A tot Z kunt afhandelen.
De Europromos.be website is de eerste in zijn soort, snel zullen meerdere landen en versies van de website volgen.


Europromos heeft een gamma van meer dan 3500 relatiegeschenken die allemaal op voorraad zijn en klaar zijn voor uw logo. De simpele configuratie van de prijs zorgt ervoor dat u binnen 1 minuut een scherpe offerte op uw bureau of in uw mailbox kunt krijgen. U kunt zelfs direct een bestelling plaatsen!
 

De meest verkochte relatiegeschenken zijn de bekende bedrukte pennen, paraplu´s of tassen.

Uiteraard zijn bij Europromos klassiekers als stress ballen, aanstekers en weerstations ook leverbaar. Zo bieden wij u vele mogelijkheden. Niet overtuig? Neemt u a.u.b. een kijkje op de website, door de productgroepen en in ons ruime assortiment.
En vergeet u niet, elk item op deze website is te bedrukken met uw logo!

 


Tags: Europromos maakt relatiegeschenken makkelijk
Geplaatst op: 02/07/2012 door: Steph Weigert