Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Een koeltas bedrukken bij Europromos

Met de komende zomerse dagen gaat iedereen weer lekker op uit. Veel mensen kiezen voor een dagje op het strand of een fijne bergwandeling door de Ardennen. Misschien is een lekkere picknick gewoon in een park in de buurt ook wel gewoon een leuk idee? Voor al deze plannen in de zomer is er een promotie artikel die uw relaties kunnen gebruiken. Een bedrukte koeltas is in de zomer een ideaal promotie artikel. Dankzij uw bedrukte koeltas kunnen uw relaties erop uit voor een hele dag en hebben ze ook gewoon genoeg voedingsmiddelen bij de hand. Of ze nu naar het strand gaan of een gaan wandelen. Met uw bedrukte koeltas zijn ze altijd voorzien.
 

De kwaliteit van een bedrukte koeltas

Elke bedrukte koeltas bij Europromos is voorzien van een aluminiumfolie binnenin de tas. Hierdoor blijven de producten die in koeltas gedurende 3 tot 4 uur koel. Hier moeten we wel een kanttekening plaatsen dat u de producten wel gekoeld in de koeltas moet leggen. Ook in de zon kunnen de koeltassen, mits die afgesloten is, de producten koud houden. Kwaliteit wordt bij Europromos voor uw koeltas altijd gegarandeerd. Doordat Europromos een zusterbedrijf is van Zintuig B.V. kunnen wij ook genieten van jarenlange expertise in het bedrukken van koeltassen. De bedrukkingstechnieken zorgen voor een extra dimensie op uw tas en voegen iets extra’s toe. Een goede kwaliteit koeltas hebt ook wel degelijk bij het verhogen van uw marketingdoeleinden.

De koeltassen die u kunt laten bedrukken

Doordat u bij Europromos veel verschillende koeltassen kunt laten bedrukken is het lastig om hier een volledig overzicht met uitleg over te geven. Daarom verzoeken wij u als u de onderstaande koeltassen niet mooi vindt om naar ons volledige overzicht bedrukte koeltassen op de website te kijken.

Spectrum koeltas bedrukken

Een bedrukte Spectrum koeltas is niet een heel grote koeltas maar dit maakt hem ideaal in combinatie met uw promotie. Om een voorbeeld geven had Grolsch vorig jaar een promotie waar men een koeltas voor een sixpack kon krijgen bij aanschaf bij 2 sixpack van Grolsch. Dit leverde veel positieve reacties op. Het verhoogde de verkoop van zowel de Grolsch sixpacks en zorgde voor een verhoging in de naamsbekendheid van de Grolsch radlers. Met het bedrukken van uw eigen spectrum koeltas kunt u dit soort acties makkelijk uitvoeren. Deze Spectrum koeltas is gemaakt van non-woven materiaal en kan 6 blikjes van 33 cl waarborgen. U kunt deze koeltas in de volgende kleuren bedrukken:
Kleuren: groen, aquablauw, navyblauw, rood en wit.

bedrukte koeltas

Lapua koeltas bedrukken

Een bedrukte Lapua koeltas is ideaal voor een middagje picknick of een strandbezoek. Deze Lapua koeltas heeft 1 hoofdvak met een klittenbandsluiting. Zoals getoond op het plaatje hieronder komt de bedrukking op de Lapua koeltas op de flap van de sluiting van de koeltas. In de flap van de sluiting zit nog een extra vak waar u kleine producten in kunt plaatsen. Deze non-woven koeltas kunt u makkelijk opvouwen en dus overal opbergen. U kunt deze koeltas in de volgende kleuren bedrukken:
Kleuren: lime, blauw, rood en zwart

bedrukte koeltassen

Stockholm koeltas bedrukken

Een bedrukte Stockholm koeltas is even wat groter dan de voorgaande 2 koeltassen. Deze koeltas is gemaakt van 600D polyester materiaal. Ook dit is een opvouwbare koeltas waardoor u de koeltas altijd makkelijk kan meenemen, zelfs als deze leeg is. De Stockholm koeltas heeft 2 vakken, 1 groot hoofdvak en een kleiner vak aan de voorkant. Uw bedrukking zal aan de voorkant van de koeltas komen. U kunt deze koeltas in de volgende kleuren bedrukken:
Kleuren: appelgroen, rood, navyblauw, oceaanblauw en wit

koeltassen bedrukken

Brisbane koelrugzak bedrukken

Een bedrukte Brisbane koelrugzak is ideaal voor de wandelaar. De Brisbane koelrugzak kunt u makkelijk op de rug meedragen en heeft ook ruimte voor vele producten. Zo kunt in het hoofdvak makkelijk 2 anderhalf liter waterflessen waarborgen. Buiten het hoofdvak om heeft deze koelrugzak ook nog meerde vakjes waar u ook nog vele producten in kwijt kunt. U kunt deze Brisbane koelrugzak in de volgende kleuren bedrukken:
Kleuren: rood, koningsblauw en navyblau.

koelrugzak bedrukken

Voor meer informatie

Mocht u nog enige vragen hebben over het bedrukken van de juiste koeltas staan wij ten alle tijden voor u klaar. U kunt ons bereiken via de volgende kanalen:
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: 0031 35 6956000

 

 

 


Tags:
Geplaatst op: 17/03/2016 door: S Weigert