Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Uw boodschap de wijde wereld in

Naamsbekendheid relatiegeschenkenBinnen de marketing wereld zijn er vele methodes om een boodschap over te brengen op een doelgroep. Bij het maken van reclame en promotie gaan de gedachten vaak vrijwel meteen uit naar de traditionele media. Het inzetten van radio spots, TV commercials en geprinte advertenties in dagbladen en kranten. Deze vormen zijn echter zeker niet de enige manier om een promotionele boodschap te verspreiden. Overal kan tegenwoordig een bedrukking op. Dit geldt zeker voor relatiegeschenken en promotiemateriaal. Bij Europromos weten wij dit als geen ander.


 

Naamsbekendheid

Het creëren van naamsbekendheid hoeft dus lang niet meer via de traditionele methodes te gebeuren. Echte experts op het gebied van marketing en ‘branding’ realiseren zich al enige tijd dat relatiegeschenken bedrukken de sleutel is. Een treffend relatiegeschenk bestemd voor de juiste doelgroep is namelijk vaak vele malen effectiever dan de zoveelste televisie commercial. Veel relatiegeschenken gaan daarnaast ook geruime tijd mee waardoor de zakenrelaties hier langdurig en herhaaldelijk mee in aanraking komt. Voor het creëren van naamsbekendheid onder uw doelgroep is dit een ideale manier.


Tags: Europromos relatiegeschenken
Geplaatst op: 24/07/2012 door: G. Vonk