Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Relatiegeschenken bedrukken: wat wel en wat vooral niet doen?

 

Relatiegeschenken bedrukken is een vorm van promotiemateriaal voor uw bedrijf dat veelal onderschat wordt. Daarom wordt hier in deze blog volop aandacht aan besteed. Dit houdt in dat er wordt verteld waarom relatiegeschenken bedrukken werkt. Verder zal er worden uitgelegd hoe u relatiegeschenken bedrukken kan gebruiken om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Ten slotte wordt er verteld wat de meest gemaakte fouten zijn bij het bedrukken van relatiegeschenken. Het is namelijk voordat u überhaupt begint met deze marketingstrategie belangrijk om te weten waar de valkuilen zitten. Met deze informatie hoop ik u dus uiteindelijk succesvol in de juiste richting van vergrootte naamsbekendheid te duwen.

 
Relatiegeschenken bedrukken: waarom werkt het?
Relatiegeschenken bedrukken werkt, maar hoe? Op deze vraag zijn meerdere antwoorden. Het meest algemene antwoord is dat het werkt omdat goede implementatie van relatiegeschenken bedrukken voor een bepaalde boodschap zorgt die blijft hangen bij potentiele klanten. De vraag is natuurlijk nu:” hoe zorg ik dat klanten mijn klantencadeaus onthouden.” Het simpele antwoord op deze vraag is: maak het persoonlijk. Wanneer u uw relatiegeschenken persoonlijk maakt is het veel waardevoller dan een standaard cadeautje. Een persoonlijk relatiegeschenk zorgt ervoor dat klanten uw bedrijf zien als een betrouwbaar bedrijf dat alle klanten uniek behandelt. Wanneer een cadeautje dat u aan uw klant geeft uw band benadrukt werkt het pas optimaal.
 
Wat zijn de valkuilen?
Nu u weet hoe u uw relatiegeschenken tot een succes kan maken is het belangrijk dat u niet overmoedig raakt. Daarom staat in dit stukje beschreven waar de meeste fouten in worden gemaakt. Ten eerste worden er veel fouten gemaakt bij de kosten. Dit houdt in dat vooral kleine bedrijven niet te veel geld uit willen geven aan relatiegeschenken bedrukken. Om kosten te besparen leveren ze in op persoonlijkheid. Het kost namelijk tijd en geld om voor elke klant iets unieks te bedenken. Onthoud dan dat wanneer u aan relatiegeschenken bedrukken doet dat het volgens de klant een reflectie is van uw bedrijf. Kortom, als uw klantencadeaus niet in de smaak vallen bij uw klanten gaat dit zich negatief uiten op uw bedrijf.
 

Tags:
Geplaatst op: 02/01/2017 door: JFK