Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

De sportfanaat laat sportbidons bedrukken!

Het bedrukken van bidons is al jarenlang een veelgebruikte marketingtool. Bij Europromos snappen wij dit helemaal. Een bedrukte bidon is namelijk het ideale relatiegeschenk om op een gezonde en verantwoorde manier uw bedrijf te promoten. Zeker in de lente en zomer wordt er door veel Belgen en Nederlanders gesport en hier kunt natuurlijk als bedrijf ideaal op inspelen. Het bedrukken van een bidon hoeft daarbij ook niet veel te kosten en zal ook geen gat in de begroting veroorzaken. Er zijn vele variaties op bedrukte bidons. Zou kunt u waterflesjes bedrukken, opvouwbare bidons bedrukken of sportbidons bedrukken. In dit artikel zullen de sportbidons verder uitgelicht worden.
 

Het bedrukken van de sportbidons bij Europromos

Europromos is een groothandel en drukkerij voor bedrukte bidons. Dankzij jarenlange ervaring en de eigen drukkerij kan Europromos uw bedrukte bidons snel leveren en u ook helpen in het kiezen van de juiste bidon. Europromos kent vele verschillende soorten sportbidons. Allen hebben hun eigen kenmerk en charme en voor elke organisatie is er wel een andere sportbidon. Zo hebben we onze eigen huismerk sportbidons die door onze eigen drukkerij worden bedrukt en geproduceerd. Ook hebben we een aantal externa leveranciers van bedrukte sportbidons waar we al jarenlang nauw mee samenwerken.

De bedrukte sportbidons van Europromos

Een sportbidon laat u bedrukken als u een sportief bedrijf bent. De sportbidons zijn er in vele verschillende soorten en maten. Speciaal voor u hebben we een kleine selectie gemaakt van de sportbidons die u bij Europromos kunt laten bedrukken

Polsflesje bedrukken

Een bidon gebruiken tijdens het sporten is voor de meeste sporters lastig. Zeker als hardloper is het lastig om een hele bidon mee te dragen tijdens het rennen. Daarom heeft Europromos ook voor de hardlopers het polsflesje. Dit polsflesje is te bedrukken in de kleur wit en kan heel makkelijk om de pols heen gewikkeld worden. Ideaal voor de hardloper.

sportbidons bedrukken

Sportbidon met draagring bedrukken

Deze sportbidon is van doorschijnend kunststof en roestvrijstraal materiaal gemaakt. Dit is een sportbidon met een schroefdop. Er is een draagring aan deze sportbidon gemonteerd die het makkelijk maakt voor de sporter om deze sportbidon mee te nemen. U kunt deze sportbidon in de volgende kleuren laten bedrukken:

  • Kleuren: rood, groen, blauw en zwart.

sportbidons bedrukken

Sportbidon 500 ml bedrukken

Dit is onze huismerk sportbidon en is dan ook de goedkoopste van alle sportbidons.Deze sportbidon is gemaakt van afbreekbaar materiaal en zijn daardoor ook nog eens een ecologisch verantwoorde keuze. Dit is een bidon van hoogwaardige kwaliteit en u kunt deze bidon volledig rondom full colour bedrukken. Bij deze sportbidon kunt u kiezen uit vele kleurvariaties. U kunt uit 7 verschillende standaardkleuren kiezen en deze combineren per fles.

sportbidon bedrukken

Sportbidon 750 ml bedrukken

De Sportbidon 750 ml is de grotere versie van onze huismerk sportbidon. De voorgaande sportbidon kon een inhoud dragen 500 ml en deze 750 ml. Het voordeel hiervan is dat uw bedrukking er nog duidelijker en beter uit komt te zien. Ook deze sportbidon kunt u in vele verschillende kleurenvariaties bedrukken.

bedrukte sportbidon

Liever iets anders?

Bent u toch op zoek naar andere bidons? Bekijk dan ons assortiment bidons. U kunt ook langs bij ons zusterbedrijf Bidonman die een heel goede bidon heeft in de Tacx bidon.
Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice via de volgende kanalen:

  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: 0031 35 6956000

 

 

 


Tags:
Geplaatst op: 31/03/2016 door: S Weigert