Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

De top 3 waterflesjes die u kunt laten bedrukken

Het festivalseizoen is geopend! Het mooie weer is duidelijk zichtbaar en de meeste mensen zijn alweer buiten aan het genieten. De kwik stijgt ook langzaam naar de dubbele cijfers met als piek het afgelopen hemelvaartsweekend. België was dat weekend de warmste plek in Europa en dat hebben we geweten ook. Van Antwerpen tot aan Charleroi lagen mensen buiten in de zon te genieten, de stranden liepen vol en het was puur genieten. In deze warmte verlangen vele mensen naar verfrissing en hier kunt u als bedrijf op inspelen met uw bedrukte waterflesjes.
 

Het bedrukken van waterflesjes, waarom wel?

Bedrukte waterflesjes zijn echte verfrissers in de zomer. Waterflesjes en waterzakken worden op een warme dag altijd aangenomen en dat snappen wij wel. Het is echter wel handig als u deze waterflesjes vult wanneer u deze aan de mensen meegeeft. Als u ook iets wilt bereiken met uw waterflesjes dan adviseren wij u om de waterflesjes te bedrukken. Door een bedrukte waterfles mee te geven onthouden mensen langer van wie ze de verfrissing hebben gekregen en wordt u ook positief beoordeeld door de ontvanger. Een voorbeeld kunnen wij uit de persoonlijke ervaring geven: Mysteryland 2015 was in Nederland een warm festival geworden. Lipton had dit voorzien en had speciaal voor dit evenement waterzakjes laten bedrukken en gaf deze mee aan de mensen die verfrissing zochten. Hier werd zeer positief op gereageerd en in een mum van tijd wist het hele festival terrein dat Lipton deze waterzakjes cadeau gaf aan de bezoekers. Dat zijn uitgerekend 60.000 mensen die op 1 dag bekend raken met het merk Lipton. Ideaal toch?

Onze top 3 waterzakken

Buiten waterzakken beschikken wij ook over bidons en sportbidons, deze relatiegeschenken zijn iets luxer dan de waterzaken en als onze top 3 u niet bevalt dan raden wij u aan deze geschenken eens te bekijken.

3. Opvouwbare drinkfles bedrukken

Deze opvouwbare drinkfles is heel handig in gebruik en kan ook overal naartoe meegenomen worden. Doordat deze waterzak opvouwbaar is neemt hij tevens weinig ruimte in beslag in de broekzak. De waterfles is voorzien van een karabijnhaak en daardoor makkelijk aan de broek op te hangen. Deze waterfles zal met behulp van de bedrukkingstechniek tampondruk bedrukt worden. De opdrukopties van deze waterfles zijn aan de voor en achterkant. U kunt deze drinfles in de volgende kleuren bedrukken:

  • Kleuren: Oranje, blauw, groen en wit.

waterflesjes bedrukken

2. Opvouwbare waterfles bedrukken

Deze opvouwbare waterfles is eigenlijk precies hetzelfde als onze nummer 3. Er is echter 1 verschil met de voorgaande waterfles namelijk het aantal kleuren waarin u deze waterfles kunt bedrukken. Deze opvouwbare waterfles kunt u namelijk in de volgende kleuren laten bedrukken:

  • Kleuren: Geel, rood, lichtblauw, lichtgroen, oranje, roze, wit, zilver.

bedrukte waterflesjes

1.    Cabo waterzak bedrukken

De Cabo waterzak is een luxepaard onder de waterflesjes. Deze waterfles heeft een inhoud van 600 milliliter en is inclusief een karabijnhaak voor aan een tas of broek. De Cabo waterzak is voorzien van en druk/trek-drinktuit waardoor hij heel makkelijk te openen is en om uit te drinken. Met haar 600ml inhoud is de Cabo waterzak ook net iets groter dan de andere waterflessen. Nog wat extra informatie:

  • Opdrukmethoden: tamponprint, zeefdruk
  • Kleuren waterzakken: wit, blauw, oranje en rood. (allen transparant)

bedrukte waterflesjes

 

 

 

 


Tags:
Geplaatst op: 12/05/2016 door: S Weigert