Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Een Trias strandbal bedrukken voor de zomerpromotie

Als het gaat om het bedrukken van relatiegeschenken in de zomer staat er altijd wel één bovenaan de lijst bij de meeste bedrijven. Vele bedrijven kiezen er namelijk voor om een strandbal te laten bedrukken. Ik hoor u nu denken: “maar wat dan van bedrukte zonnebrillen?”. Een bedrukte zonnebril wordt inderdaad veel verkocht maar meestal door het gehele jaar heen. Een bedrukte strandbal kent echter een piek in de maanden april, mei en juni en is daarmee het promotieartikel van de zomer.
 

Waarom u een strandbal moet laten bedrukken

Er zijn vele redenen om een strandbal te bedrukken. De eerste reden is dat u met uw bedrukte strandbal een groot publiek kunt bereiken. Vele mensen maken gebruik van een strandbal op het strand. De strandballen worden voornamelijk door kinderen gebruikt maar ook de jongeren maken graag gebruik van een strandbal. De tweede reden is dat u een strandbal kunt bedrukken ter promotie van uw strandtent of Beach Club. Een bedrukte strandbal kunt u ook gebruiken als decoratie bij een feest. De strandballen worden altijd gewaardeerd wanneer u tijdens een feest de strandballen in het publiek gooit. Een garantie voor succes.

De Trias strandbal bedrukken

Het is natuurlijk aan u welke strandbal u wilt bedrukken. Europromos heeft een overzicht gemaakt van de bedrukte strandballen. In dit artikel gaan we echter één van onze bestseller bespreken namelijk: de trias strandbal.

strandbal bedrukkenstrandballen bedrukken
De trias strandbal heeft haar naam te danken aan de 3 verschillende kleuren die deze strandbal heeft. Door deze kleurencombinatie is de trias strandbal een leuke en opvallende strandbal. De strandbal zelf kunt u in 4 verschillende kleuren laten bedrukken. Europromos kunt u een rode, blauwe, grijze of groene Trias strandbal laten bedrukken. Deze strandbal is conform de Europese norm EN71 en is daarmee veilig voor gebruik en geaccepteerd voor productie in heel Europa.
•    Bedrukkingstechniek: tamponprint.
•    Opdrukruimte: 42 x 100 cm

bedrukte strandbalbedrukte strandballen

Liever een andere strandbal bedrukken?

Bent u toch niet overtuigt van de Trias strandbal? Bekijk dan welke strandballen u nog meer kunt laten bedrukken. Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u ons bereiken op de volgende kanalen:

  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: 0031 35 6956000

 

 


Tags:
Geplaatst op: 10/03/2016 door: S Weigert