Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Wat voor relatiegeschenken worden er weggeven tijdens bruiloften?

Anno 2012 is het steeds meer populair om tijdens bruiloften relatiegeschenken weg te geven. De mensen in de huwelijksfotografie zullen het beamen. Van luxe bronzen beelden tot hippe technologische gadgets, het zal niet ontbreken op de hedendaagse bruiloften. Zowel huwelijksfotografen als de ceremoniemeester zijn belangrijke doelgroepen voor de relatiegeschenkenbranche. Wat voor relatiegeschenken worden er weggegeven?

Kleine relatiegeschenken met betrekking tot het thema liefde

Bij dit soort relatiegeschenken kunt u denken aan pepermuntdispensers in de vorm van een hartje of een knuffel of iets dergelijks. Dit omvat alle kleine relatiegeschenken. Dit soort relatiegeschenken zijn heel erg populair bij bruiloften, ook omdat de prijs relatief laag is.

 

Beelden

(Bronzen) Beelden zijn erg populair. Zorg er wel voor dat als u een beeldje weggeeft, dit overeenkomt met de verwachtingen van de ontvanger van het geschenk. Anders zal het beeld verdwijnen naar de zolderkamer en dat is zonde. De zender van een relatiegeschenk moet zich verdiepen in de doelgroep om zo het rendement van de actie te optimaliseren.

 

Fotolijsten (met de huwelijksfoto)

Volgens Fred Jansen zijn fotolijsten erg populair om weg te geven na een bruiloft. Vooral als u de fotolijsten voorziet van de trouwfoto. Het pluspunt van een (digitale) fotolijst is, dat het product tijdloos is. Mocht een foto niet naar smaak zijn dan is het altijd mogelijk om deze in te ruilen voor een andere foto.

 

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van relatiegeschenken die geschikt en/of populair zijn tijdens een bruiloft. Kies voor een relatiegeschenk die het beste bij u en uw doelgroep past, dan zult u altijd slagen met uw promotionele campagne!


Tags: trouwgeschenken
Geplaatst op: 04/12/2012 door: Bas