Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

Western Bank in Vietnam geeft bij storting bier als relatiegeschenk

Bitburger bier als relatiegeschenkDat de relatiegeschenken etiquette per land verschilt moge duidelijk zijn. Zo is het in Nederland heel normaal om relatiegeschenken weg te geven bij een eerste ontmoeting. In Duitsland ligt dit iets gevoeliger en ongebruikelijker. Vietnamezen houden wel van een biertje op zijn tijd. De buitenlandse bieren zijn in opkomst. Voor de Western Bank in Vietnam waren deze twee factoren doorslaggevend bij het verzinnen van een ludieke promotiecampagne.

De actie

Nieuwe klanten kregen bij een storting van (omgerekend) € 300,- één groot blik Bitburger bier. Dit was als blijk van waardering voor de klandizie. Dat Europese bieren populair zijn, is geen onbekend gegeven, maar één blik bier bij een storting van € 300,-… De Western Bank zat om contanten verlegen en wilde het voor spaarders aantrekkelijker maken om zaken te doen met de Western Bank. De Western Bank is niet de enige bank die om contacten verlegen zat. Meer banken verzinnen ludieke acties om spaarders aan te trekken. De relatiegeschenken variëren van bieren tot auto’s en beddengoed tot bloeddrukmeters. Vind jij de actie van Western Bank getuige van een effectieve promotie?


Tags: western bank
Geplaatst op: 27/11/2012 door: Bas