Europromos is onderdeel van Zintuig.nl.- Relatiegeschenken groothandel en drukkerij. - E-mail: sales@zintuig.nl. Telefoon: 0031 35 6956000

De voordelen van bedrukte sporttassen: bestaan die wel?

Sporttassen van Europromos artikel over de voordelenSporttassen zijn normaal gesproken zeer succesvol binnen de relatiegeschenkenbranche. Als u uw relaties en werknemers wilt bedankt is een sporttas het ideale relatiegeschenk. Sporttassen zijn zeer handig voor bij het sporten. U kunt uw sportkleren erin stoppen en het zorgt dat u gemakkelijk kunt reizen met uw spullen. Maar naast al die ruimte biedt een sporttas ook plek voor een opdruk van uw bedrijfslogo of tekst. U kunt uw boodschap via een sportieve en ludieke manier overbrengen naar uw doelgroep. Deze relatiegeschenken zijn een ideale manier om een maatschappelijk verantwoordelijke boodschap uit te dragen, namelijk dat Sporten gezond is. Voor uw lichaam én voor uw geest is sporten een gezonde manier om alles eruit te gooien. U zult met deze boodschap een streepje voor krijgen op de concurrentie. Want niet alleen uw zakelijke relaties blijven fit, maar uw bedrijf zelf ook.

Het nut van een bedrukte sporttas

Sporttassen zijn een ideaal relatiegeschenk. Het zorgt voor veel exposure voor uw bedrijf, hierdoor krijgt u naamsbekendheid én een positief imago. Sporttassen hebben vele mogelijkheden. Vanwege de grootte van een sporttas is het mogelijk om een grote opdruk te laten plaatsen. Vanwege deze grote ruimte is het mogelijk om te bedrukken wat u wilt. Dit kan in de vorm van een groot logo van uw bedrijf, maar u kunt de sporttas ook personaliseren. U personaliseert een sporttas door middel van een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Dit kan een bedankje zijn, maar kan ook de naam van de ontvanger zijn. Sporttassen zijn een praktisch relatiegeschenk en ontzettend handig. Dit relatiegeschenk is niet alleen handig voor het bewaren van uw sportspullen, een sporttas is ook ideaal om mee te nemen op vakantie. Een heel nuttig relatiegeschenk voor de ontvanger. Sporttassen bedrukt met uw logo zijn ideaal voor het bereiken van uw doelgroep.


Tags: sporttassen
Geplaatst op: 23/05/2013 door: Reinier Bus